ZOLA UŠAO U ZADRUGU: Miljana odbila da se pozdravi s njim, a Marija demonstrativno NAPUSTILA Belu kuću

Novi zaplet…

Posle razgovora sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, Lazar Čolić Zola i Jovana Tomić Matora uputili su se ka imanju „Zadruge 3“. Kada su ih ugledali, ukućani su bili i više nego iznenađeni.

Miljana Kulić, koja je trenutno u drugom stanju, nije izašla da pozdravi oca svog deteta, već je sedela u dnevnoj sobi. Zbog ovoga ukućani su je savetovali da izađe ispred Bele kuće, ali je ona to odbila.

– Čekam da uđe čovek! Kakva sam? Pustite me ljudi, čekam čoveka. Znam šta da radim! – govorila je Miljana Kulić koja je sedela u dnevnoj sobi.

Zola je zatim ušao u kuću i pozdravio se sa Miljanom Kulić, a tom prilikom uručio joj je i poklon koji nameravaju kasnije da otvore. Miljanina majka, Marija Kulić istrčala je iz kuće kada je videla Zolu.

Marija koja je inače protiv Zoline veze sa njenom ćerkom, nakon što ga je videla na pragu, prošla je pored njega i potpuno okrenula glavu u drugu stranu.

Iako su joj zadrugari dobacivali da se pozdravi sa Zolom, Marija je izašla demonstrativno iz Bele kuće.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.