„ZOLA TI NIJE PRIJATELJ!“ Marija ŽESTOKO NAPALA Tomovića: „SRAM TE BILO!“ Zadrugarka osula paljbu

Šok!

Raspodela budžeta ovonedeljnog vođe Vladimira Tomovića izazvala je nesvakidašnju situaciju u Beloj kući. Naime, nekolicina zadrugara prokomentarisala je da neki zadrugari nisu odreagovali zbog malog budžeta, jer su se plašili reakcije Tomovića.

– Ljudi koji su skakali svake nedelje, nisu skakali na Vladimira Tomović zbog malih budžeta. Stefan Milošević i Sani Ibraimov najčešće skaču, a sada je izgledalo kao da ga Stefan muva. Ja sam zadovoljan našim budžetom, iako je smanjen, nama je dovoljan – rekao je Dejan.

Marija Kulić zamerila je Tomoviću što je dodelio Miljani manji budžet u odnosu sa na njenog, sada već bivšeg dečka, Zolu, tvrdeći da mu on nije prijatelj.

– Sram te bilo, Miljana je više puta ispadala dobra prema tebi, nego prema Janjušu… Zola ti nije prijatelj – govorila je Kulićeva.

– Da je Zola Miljani rekao ono što je Miljana rekla Janjušu, ja bih sa njim prekinuo kontakt za sva vremena. Zolu smatram prijateljem, čuli smo se napolju svaki dan – istakao je Tomović.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.