ZOLA, IZMERI GA… Miljana se uplašila zbog S*KSA posle kiretaže, ovo je tražila od DEČKA! Izjava VEKA!

Da li se smejati, ili plakati?

Miljana Kulić je sinoć imala seksualni odnos sa Lazar Čolićem Zolom, što svakako nije preporučljivo, jer je pre samo dva dana (u petak) bila na kiretaži.

Ostale zadrugarke su se zabrinule za njeno zdravlje, pa su joj rekle da odmah obavesti produkciju kako bi joj zakazali lekarski pregled, jer postoji realna opasnost od infekcije.

Kulićeva se, bar tako izgleda, prepala kada su joj rekli da nije smela da ima seks, pa se čak uplašila da bi mogla da dobije potencijalno smrtonosnu sepsu.

Ona je sinoć u jednom momentu rekla Zoli da bi trebalo da izmeri veličinu svog polnog organa (preciznije, da to umesto njega uradi Natalija Trik FX), kako bi utvrdila da li joj, prilikom penetracije, doseže do materice.

Pretpostavljamo da je Miljana došla do zaključka bi, u tom slučaju, opasnost od infekcije bila veća.

Teško je ovo komentarisati… videćemo kako će se razviti ova situacija, a sam seksualni čin sa Zolom je ponovo pokrenuo pitanje koje se ovih dana sve više provlači na Internetu – a to je, da li je Miljana uopšte bila trudna?

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.