Zašto ne treba flertovati sa kelnericom?

Dobra muzika, dobro raspoloženje, dosta alkohola i vaše samopouzdanje je na najvišem nivou. Svaka devojka u kafiću vam izgleda seksi i svaku devojku bi pozvali kući da zajedno „slušate ploče“. Osećate se kao da ste upravo dobili na lotou i da ste neuništivi. Svaka devojka vam se čini kao lak plen, ali bez obzira na sve te devojke u kafiću, kelnerica koja vas služi vam izgleda kao najbolji izbor. Velika greška!

Vaša kelnerica nije došla u taj kafić da bi flertovala nego da bi zaradila nešto love kako bi mogla da isplati kiriju svom gazdi koji je već nedelju dana juri, a uz to htela bi i da kupi čizme koje su se tek pojavile na rasprodaji. Uz sve to već tri noći zaredom je maltretiraju isti pijani tipovi koji po svaku cenu žele da se pokažu ispred svog društva. Uz sve te pijane mušterije za poslednjih 2 meseca rada uspela je sebi da navuče i „obožavaoca“ koji je non stop prati i koji naravno zna tačno kada ona radi. Ovakva devojka vam nikad neće dati šansu kada je na poslu. Nema razloga da upropastite svoje šanse, zato je najbolje da koncentrišete vaše novostečeno samopouzdanje na neku drugu devojku u kafiću.

Ali, šta ako je ta kelnerica ljubav vašeg života? Šta ako je ona perfektna devojka za vas? Kako je osvojiti a ne izazvati da vas ona u startu stavi na nepoželjnu listu? Ovo uopšte nije lako, ali nije ni nemoguće. Ja vam nažalost neću dati detaljna uputstva iz prostog razlog jer svaka devojka je različita i svaka devojka reaguje na različita udvaranja, ali na svu sreću postoje neka osnovna pravila.

1. Nikako nemojte da startujete devojku ispred svog društva sa namerom da se napravite važni ispred svojih pajtaša.

2. Nemojte previše da joj dosađujete na poslu jer je njen šef non-stop posmatra. Uopšte vam ne bi išlo u korist kada bi ona zbog vas izgubila posao.

3. Saznajte sa kim se druži i pokušajte preko njenog društva da saznate šta voli i gde izlazi. Bolje se upoznati na neutralnoj teritoriji nego na njenom radnom mestu.

4. Kada je prvi put upoznate na neutralnoj teritoriji nikako nemojte da joj otkrijete da znate gde radi. Ovo će je podstaći da pomisli da ste opsednuti njom i da je pratite. Ovo vam garantuje da će odmah pobeći od vas zauvek!

Ukratko, pustite kelnerice da rade svoj posao a vi se nalivajte alkoholom i uživajte u muzici dok flertujete sa devojkama koje su u taj kafić izašle s ciljem da upoznaju nekoga!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.