Kako naći devojku na najlakši način

Osećate se usamljeno ili vam ne ide od ruke zbližavanje sa lepšim polom? Onda je vreme da promenite strategiju, razradite taktiku, opremite se neophodnim znanjem, i krenete u akciju iz koje se ne vraćate bez ratnog plena. U suštini, ma koliko to u današnje vreme delovalo, naći srodnu dušu je sasvim lako, ako obratite pažnju na par stvari…

Start

Prvo kao prvo – nemojte je ni tražiti. Ponavljate sebi to sve dok ne poverujete u to što govorite. Možda vam to sada zvuči nelogično, ali kada devojke to nanjuše da tražite devojku, pomisliće da ćete uzeti šta god vam se ponudi. Razmislite o svojim kriterijumima, i očekivanjima. Budite realni, gledajte šta vi možete da pružite pa onda postavite neke granice.

Promenite strategiju

Družite se. Izađite iz kuće i družite se. Što više i sa što više ljudi. Da, izlazite, komunicirajte, i kao najvažnije šalite se što više možete. Naravno u merama ukusa i pristojnosti. Sigurno ćete da kažete: Ma, svi su mi dosadni ili Nemam ja šta da pričam sa njom/njime/njima – Naterajte sebe! Nađite vreme! Zapamtite da kad su žene u pitanju, nikada nije onako kao što izgleda! Veliki plus kod druženja je i to što vas dobar prijatelj veoma lako može pozvati da mu se pridružite u izlasku sa nekom prijateljicom i njenim prijateljicama. Šansa za iznanađenjem je veća.

Nemojte mnogo mozgati kakvi su drugi, gledati da ih provocirate, da se dokažete, analizirati ih, juriti im slabe tačke, truditi se da im uhvatite ili zabeležite mane, jer, Bože mili, svi ih imamo, i vi i ja, i svi ostali, pa nije nikakvo čudo ako naiđete na nešto što vam se kod nekog ne sviđa. Nemojte nikoga osuđivati, nećete delovati ništa poželjnije ni muževnije osim što ćete odavati utisak osobe koja ima uže poglede. Prihvatite ih onakvi kakvi zaista jesu.

Dokazivanje

Voleli bi možda odmah da se dokažete u svim stvarima u kojim prednjačite od ostalih i pokažete kako ste vi pravi izbor? Sačekajte, biće trenutaka i za to, ne morate sve i odmah, delovaće napadno i slaće pogrešnu poruku od one koju bi trebalo. Svi znamo da se pravi majstori nikada ne hvališu svojim umećem, već ga u pravom trenutku sprovode.

Komunikacija

Slušajte šta drugi imaju da kažu, ma koliko vam to možda zamarajuće zvučalo, potrudite se da bolje saslušate ljude, tako ćete ih upoznati a veoma je moguće da će vam se pri tom upoznavanju neko i svideti. Budite strpljivi. Ne prekidajte je dok razgovara, ma koliko to za vas bilo dosadno, gledajte je u oči, i barem ako vas ne interesuje to što trenutno priča ne mora da znači da će uvek i stalno pričati o tome. Pokušajte da pokrenete temu za koju znate da oboje možete ravnopravno razgovarati. Trik: Ako je baš toooliko zamarajuća priča, preokrenite to u svoju korist, gledajte je u oči i pokušajte da zapamtite boju njenih očiju, ili sam oblik.

Još par stvari o komunikaciji

Zaboravite hvalisanja, ili teme o kojima bi vi voleli da govorite ili o kojima imate mnogo da kažete. Niste sami, uvažavajte sagovornika i njene stavove, ali takođe držite i do svojih. Izbegavajte teške teme, neka sve bude lagano i prajatno. Ne plašite se ako bolje barata rečima od vas. Pažljivo je uverite da greši ako je to slučaj, ili je podržite ako je u pravu, ali pažnju mnogo više posvetite na to da li vas ona sluša dok pričate a ne gleda drvo tik iza vas. Ne budite dosadni. Budite duhoviti. Smišljajte šale koje bi mogle da se provuku kroz razgovor i VI ga učinite interesantnim i zanimljivim. Ali sa ukusom i merom. Ne očekujte previše.

Reče jedan mudar čovek: I lepe devojke prde, zar ne?

Gde to tražiti?

Zaboravite na chat, internet, sms na televiziji, ili neki drugi alternativni način, iako mogu biti uspešni, direktan pristup je u istoriji čovečanstva bio uvek najbolji. Pogledajte bolje oko sebe. Ima li već neka ženska osoba u vašem širem okruženju koja vam je nekoliko puta privukla pažnju? Prijateljica vašeg prijatelja? To je najbolji način, tu uvek zahvaljujući prijatelju imate prednost da što pre saznate kakva je i šta voli, kao i način na koji da joj se uspešno približite.

Klubovi i kafići

Neko vam je privukao pažnju. To može biti veoma interesantan način za upoznavanje, ali budite oprezni. Ne budite nametljivi. Priđite sa nekom normalnom rečenicom, da ne kažem povodom, i održavajte tok razgovora sasvim prijatnim. Nestrpljenje tu znači propast. Ukoliko na vaša 3 pitanja ona odgovori, ali ne postavi vama podpitanje, pišite propalo i ne forsirajte. Ako u toj osobi ne nađete sagovornika, ne očajavajte. Da budemo iskreni, devojke u 99% slučajeva, kada im neko nepoznat priđe pretpostavljaju da će smisliti neku priču kojom bi ih zainteresovao na brzinu, što je istina, tako da su se naslušale svakakvih priča, pa je iskrenost i prirodnost oružje protiv kojeg nema odbrane. A nije takođe ništa čudno što neke devojke jednostavno to i ne vole, poštujte to, zahvalite im se na vremenu, i krenite dalje.

Sa druge strane, ako na nekom javnom mestu ona priđe vama, nemojte misliti da je stvar gotova, iste stvari važe kao i da ste vi njoj prišli. Ovo je vreme agresivnijih žena, i nije ista čudno to što vam je prišla, te se nemojte osećati ništa posebno i prevariti da je sve u vašim rukama.

Da naglasimo još jednom: Zaboravite da tražite devojku, bolje je da mislite kako želite da se lepo provedete, sa bilo kim ko misli isto kao i vi, a veliki je uspeh ako pri tome steknete i neke nove poznanike ili poznanice koji bi vas kasnije mogli upoznati sa vašom devojkom iz snova.

U svakom slučaju šanse da upoznate nekog su vam sigurno veće. Svi u grad, i srećno!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.