ZAŠTO MUŠKARCI VOLE KADA ŽENA RADI

Žene su postale samostalnije, ali to modernim muškarcima uopšte ne smeta.

Na svu sreću moderna su vremena i žene gotovo svuda imaju jednaka prava kao i muškarci. I iako to nekim zadrtim muškarčinama još uvek smeta, istraživanja pokazuju da se generalno mišljenje muškaraca o ženama kao sebi jednakima promenilo nabolje. Tako se danas većini pripadnika jačeg pola sviđa što žene zarađuju novac, iako im je krivo što ne stignu više raditi toliko po kući kao u dobrim starim vremenima, a i postale smo svojeglavije.

I iako su žene sada postale nezavisnije i više ne zavise od muškaraca, zanimljvo istraživanje koje je sproveo popularni američki sajt The Huffington Post, pokazuje da muškarci ne smatraju da su time izgubili bitku polova. Možda su se nekada davno muškarci plašili kako će to sve izgledati kada žene počnu raditi, međutim u današnje vreme oni su se u potpunosti navikli na pogodnosti koje im to donosi.

Prema istraživanju ovo su glavni razlozi zbog čega muškarci u stvari vole da žene rade i zarađuju:

1. Muški vole novac

Kad možete deliti račune (za stan ili u restoranu) pola-popola sa svojom suprugom ili devojkom, to znači više novca za piva, Xbox igrice i druge sitnice koje ih uveseljavaju.

2. Više prilika za druženje sa suprotnim polom

Nema svaki muškarac ženu ili devojku, ali većina ih želi pronaći. S obzirom da se u današnje vreme sve više i više vremena provodi po firmama i kancelarijama, prilike da se upozna nova prijateljica ili buduća devojka van radne okoline sve su manje. Ali, s obzirom da danas radi gotovo isto toliko žena koliko i muškaraca – to je odlična prilika da se upozna buduća gđa. Prava.

3. Momci smrde

Ko želi da mu kancelarija smrdi po muškarcima? Mnogi muški neće o tome otvoreno progovoriti, ali ako ih se stisne priznaće da je veliki nedostatak okolina u kojima su samo muškarci što one počnu dobijati tipičan muški miris. I nije on odbojan samo ženama. Prema istraživanju, ispitanici su muški smrad stavili na visoko treće mesto zbog kojeg im je lepše raditi sa ženama.

4. Momci s Madisona stil

Ako muški išta vole videti, onda je to seksi poslovna žena. Uske pencil suknje, strukirane košulje, visoke pete, pa i dobro krojeno žensko odelo – ispada da je ovo mnogim muškarcima veoma, veoma privlačno, pa će radije u kancelariji gledati ženu koja izgleda kao seksi sekretarica iz serije Momci s Madisona, nego li bilo kojeg muškarca.

5. Stan za singl devojke

U današnje vreme sve više žena ima svoje vlastite stanove, ili žive same u unajmljenim stanovima. Pre kada nisu radile nisu sebi to mogle priuštiti, pa su morale živeti ili sa roditeljima ili nekoliko cimerki. I možda se sada pitate kakve to veze ima sa muškarcima – e pa navodno, prema ovom istraživanju, njima odgovara što sada imaju gde provoditi vreme sa tim ženama (znate na šta mislimo), bez da ih moraju voditi k sebi kući, ili plaćati hotel – a to im se itekako sviđa. Eto kako funkcioniše muški mozak – uvek nekako sve okrenu u svoju korist.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.