Kupovina štikli-saveti pri kupovini obuce na štiklu

Dame pazite, kada kupujete sebi štikle, na ove stvari morate obratiti pažnju.

Prave cipele sa štiklom čine nas još atraktivnijima, seksepilnijima, privlačnijima. Međutim, ukoliko cipele u potpunosti ne odgovaraju vašem stopalu i pogotovo ako su na visoku štiklu, sigurno da ih nije lako nositi, naročito duže vreme.

Ako biste se držali samo nekih jednostavnih pravila, verovatnoća da ćete pronaći udoban par za sebe značajno je veća – zato obratite pažnju na ove tri česte greške pri kupovini svojih novih sandala sa potpeticom.

1. Kupujete cipele ujutro

Cipele je najbolje kupovati krajem dana. Onda su stopala često već blago natekla od celodnevnog hodanja. Ako vas na kraju dana cipele ne žuljaju, veće su šanse da vas neće žuljati ni na kasnonoćnom party-ju.

2. Ne obraćate pažnju na materijal

Obuća od prave kože ima prednost – jer se prilagođava obliku stopala za vreme kretanja po toplom i vlažnosti. Cipele od jeftine veštačke kože i polietilena ne prilagođavaju se tako lako stopalu i svakako ne odmah, pa često pritežu i neudobne su. Ukoliko pak kupujete cipele od veštačkih materijala, trebalo bi onda da pripazite na to da su cipele napravljene od visokokvalitetne veštačke kože ili tkanine.

3. Ne obuvate i ne skidate barem pet puta

I ovo možda zvuči čudno i naporno, ali je takođe vrlo korisno. Tek višekratnim navlačenjem obuće istaći će se mesta koja će kasnije žuljati.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.