Vladimir Tomović – Biografija

Nekadašnji ugledni sportista, Vladimir Tomović, danas je javnosti poznat isključivo kao bivši dečko starleta i učesnik različitih reality show – ova.

Kako je čak i jedan od njegove braće istakao, ipak je Vladimirov najveći uspeh u životu to što je, od troje dece, on od malena bio ”Mamin sin”. Pa pogledajmo ko je ustvari Vladimir Tomović.

Biografija
Vladimir Tomović je rođen 1. septembra 1982. godine u gradu Baru, u Crnoj Gori, kao jedno od 3 dece u porodici. Njegov brat i njegov otac otvoreno priznaju da je od malena Vladimir bio majkin miljenik.

Tokom svog života, Vladimir je promenio više profesija. Neko vreme je igrao ragbi kao reprezentativac Crne Gore, a zatim se bavio i rukometom. Iako se sad ne bavi ni jednim sportom profesionalno, Vladimir i dalje održava svoju kondiciju odlascima u teretanu i bavi se planinarenjem, koje mu je postalo omiljeni hobi.

Osim toga, Vladimir se dugo bavio uzgajanjem pasa rase Nemački ovčar i u Sutomoru radio kao poslovođa u jednoj firmi.

2011.godine, Vladimir je odlučio da se prijavi za učešće u reality programu ,,Veliki brat” i tada ga je upoznala i publika kraj malih ekrana. On je tada i ostao upamćen kao takmičar koji se deklarisao kao ,,Srbin iz Crne Gore” i kao takmičar koji je tokom uživo uključenja pokazao svoj polni organ.

Tokom ove sezone je u kući Velikog brata boravila i tada još uvek ne toliko poznata starleta Soraja Vučelić. Kada se 2015. godine prijavio za učešće u reality show – u ,,Parovi 4”, a sada i za učešće u ,,Zadruzi 2”. Vladimir je Soraju naveo kao svoju bivšu devojku. Ipak, Soraja je na Instagramu objavila da su ona i Vladimir isključivo u prijateljskim odnosima i time stala na kraj svim aluzijama na ovu temu.

Tokom svog učešća u ,,Parovima 4”, Vladimir je započeo romansu sa Hrvaticom Slađanom Petrušić, koja je veoma kratko nastavljena i van reality programa.

Sada, kada je ušao u ,,Zadrugu 2”, Vladimiru se odmah svidela poznata blogerka Luna Đogani. Ipak, Luna Đogani od početka reality show – a ne prestaje da jadikuje za svojim dečkom iz prethodne sezone ,,Zadruge”, Slobodanom, zbog čega je Vladimir veoma brzo odustao od nje i započeo romansu sa ”rivalkom” starlete Soraje, Stanijom Dobrojević.

Od početka njihove romanse, Vladimir i Stanija intrigiraju javnost svojim intimnim trenucima, mada većina drugih ukućana tvrdi da Vladimir Staniju koristi samo radi publiciteta i što dužeg opstanka u reality – ju.

Sa druge strane, Stanija Dobrojević svakim danom izgleda sve zaljubljenije, te je veoma brzo počela Vladimiru da pravi ljubomorne scene.

Ipak, Vladimir sve više pokazuje svoju negativnu stranu. Najpre su postojale spekulacije da je Vladimir pre učešća u ,,Zadruzi 2” bio u vezi sa Miljanom Arsić, dok se on, sa druge strane, od ulaska ponaša kao da su se tek početkom ove sezone ,,Zadruge” upoznali.

Pored toga, Vladimir je počeo sve češće da ispoljava agresivnost prema Staniji u različitim svađama.

Bez obzira na to, kao i tokom svakog drugog reality show – a u kom je učestvovao, Vladimir još uvek tvrdi da je veliki protivnik agresije, kako fizičke, tako i verbalne, prema suprotnom polu, tako da neretko ulazi u različite konflikte sa svojim muškim saigračima ukoliko barem kažu nešto loše o bilo kojoj pripadnici lepšeg pola.

Bez obzira na ovu kontradiktornost, Vladimir Tomović i dalje tvrdi da, iako ima 1001 manu, jer je samo običan smrtnik, ima i veliki broj kvaliteta, koji više određuju njegovu ličnost.

Apropo tome, sada nam ostaje samo da vidimo kako će se Vladimir Tomović snaći u novom reality – ju.

Ime i prezime: Vladimir Tomović

Nadimak: Vlada

Datum rođenja: 1. septembar 1982. godine

Mesto rođenja: Bar, Crna Gora

Zanimanje: ragbista, rukometaš, student, uzgajivač pasa, planinar, reality takmičar

Težina: 106 kg

Facebook: https://www.facebook.com/vladimir.tomovic.7

Instagram: https://www.instagram.com/vladelije/

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.