Bojan Gaćeša – Biografija

Naš poznati maneken, Bojan Gaćeša, osim u magazinima, ovih dana mami uzdahe ženskog sveta i u ,,Zadruzi 2”. Pa pogledajmo malo više o ovom takmičaru.

Biografija
Bojan je rođen 1994. godine u Beogradu, u kom je završio najpre osnovnu, a zatim i srednju Poljoprivrednu školu PKB. Nakon što je maturirao, Bojan je diplomirao i na Fakultetu za fizičku kulturu i vaspitanje Univerziteta u Beogradu.

Iako je zvanično nezaposlen, Bojan nikada nije sedeo skrštenih ruku, te je sezonski radio kao spasilac i lični trener, a, zahvaljujući svoj atraktivnom izgledu, u više navrata je angažovan i kao maneken.

Tako smo ga, na primer, videli i u spotu za duet Milice Pavlović i Ace Lukasa, ,,Kidaš me”, nakon čega su brojni mediji spekulisali i da su maneken i pevačica u emotivnoj vezi, ali je Milica Pavlović u rekordnom roku ove tvrdnje demantovala.

Bojan Gaćeša je inače i poznat kao dečko koji voli izlaske i klubove, te je često viđen u izlascima, a veoma je blizak i sa poznatom starletom i klaberkom Anđelom Vješticom, sa kojom su ga mediji u više navrata dovodili u vezu, nakon što su uhvaćeni u zajedničkom provodu, mada su oboje ovakve tvrdnje žustro demantovali.

Za svoje 24 godine, Bojan Gaćeša tvrdi da nije mogao nikad da sedi skrštenih ruku. Najpre je bio veoma skoncentrisan na školu, ali i na svoj fizički izgled, a, kada je krenuo na fakultet, počeo je i da se bavi raznim honorarnim poslovima.

Po njegovim rečima, Bojan Gaćeša je izvesno vreme bio i spasilac na poznatom beogradskom kupalištu, Adi Ciganliji, a, nakon što je ostao bez posla, ostalo mu je da radi kao lični trener u jednoj od teretana u Beogradu i da, po pozivu, radi kao maneken ili statista u različitim spotovima ili modnim editorijalima.

Reality
Iako su ga mediji spajali sa brojnim devojkama, ono što se ipak zna jeste da je, pre ulaska u ,,Zadrugu 2”, Bojan Gaćeša bio u emotivnoj vezi sa jednom od bliznakinja, koje se takođe takmiče u ,,Zadruzi 2”, Nevenom Arsić. Nevena je čak i izjavila od početka učešća u ,,Zadruzi 2” da je ostala trudna sa manekenom, te izgubila dete, ali Bojan Gaćeša tvrdi da on za njenu eventualnu trudnoću nije ni znao, te da postoji i velika verovatnoća da Nevena samo pokušava na ovaj način da mu se osveti, jer je njenu rođenu sestru, Miljanu Arsić, postavio za svog potrčka.

Sa druge strane, Nevena tvrdi da je Bojan Gaćeša znao za trudnoću, ali da nije verovao da je dete njegovo, jer je u to vreme konstantno bio na steroidima, te smatrao da je to onemogućavalo da on zaista začne dete. Tada je stvar u njihovoj vezi i počela da se zahuktava, on je ostao bez svog posla spasioca, a, pošto je verovao da je Nevena Arsić ostala trudna sa nekim drugim čovekom, rekao je da sa njom više ne želi da ima išta.

Od samog ulaska u reality ,,Zadruga 2”, mnoge učesnice su težile vezi sa poznatom manekenkom, ali je ipak ona koja je u tome uspela bila naša poznata estradna umetnica, Olja Bajrami, koja je od Bojana starija čak 8 godina.

Ipak, pre nego što je uplovio u ove vode sa Oljom Bajrami, Bojan Gaćeša se najpre zbližio sa starletom Stanijom Dobrojević, a ušao je u reality odlučan da osvoji blogerku Lunu Đogani, koju je upoznao još pre ulaska u ,,Zadrugu 2” u jednom klubu.

Još jedna od ukućanki koja je bacila oko na Bojana Gaćeša je i mlada mama, Miljana Kulić, ali je ipak, na opasku ostalih ukućana da joj se Bojan dopada, Miljana izjavila da je on ,,Obični seoski đilkoš”, čime je jasno stavila ostalima do znanja da je on ipak ispod njenog nivoa, jer ona ipak ganja samo poznate face, što je izmamilo osmehe na licima ostalih ukućana.

Sada Bojan Gaćeša u ,,Zadruzi 2” uživa u ljubavi sa Oljom Bajrami, te čak i njegova mama odobrava ovu vezu, iako postoji drastična razlika u godinama.

Ipak, čini se da je Olja Bajrami veoma nesigurna kada se radi o vezi sa mladim manekenom, te je u više navrata pravila ljubomorne scene, naročito zbog činjenice da je Bojan izuzetno društven, te čak uživa i u drugarskim odnosima sa ženskim polom.

S tim u vezi, Olja Bajrami je u nekoliko navrata i plakala i želela da raskine sa Bojanom zbog njegovog druženja sa Stanijom Dobrojević, Minom Vrbaški, a naročito Lunom Đogani, sa kojom je želeo da započne vezu nakon što je ušao u ,,Zadrugu 2”, i Nevenom Arsić, koja mu je bivša devojka.

Iako je veliki zagovornik zdravog života i fizičkih aktivnosti, Bojan Gaćeša je otvoreno izjavio da uzima steroide, kako bi povećao svoju mišićnu masu, te je korišćenje steroida i koristio kao izgovor kada mu je Nevena Arsić, dok su još uvek bili u vezi, rekla da je u drugom stanju.

Ime i prezime: Bojan Gaćeša

Datum rođenja: 1994. godina

Mesto rođenja: Beograd, Srbija

Zanimanje: llični trener, spasilac, maneken, reality takmičar

Facebook: https://www.facebook.com/bojan.czv.3

Instagram: https://www.instagram.com/gacesabojan94/

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.