Lepomir Bakić – Biografija

Lepomir Bakić je izuzetno svestrana ličnost, te nije ni čudo što se oko njegove ličnosti diže tolika prašina.

Sam po sebi je izuzetno kompleksna ličnost, a naročito intrigira svojom bogatom biografijom, iako ima tek 32 godine. O čemu je reč? Pogledajmo.

Biografija
Lepomir Bakić je rođen 11. oktobra 1986. godine u Peći, na Kosovu i Metohiji. 1999. godine je sa porodicom izbegao sa Kosova i Metohije i preselio se u Gornjem Milanovcu, gde je završio osnovnu školu i upisao Srednju školu unutrašnjih poslova u Sremskoj Kamenici. Iste godine kada je upisao srednju školu, 2002. godine, počeo je i aktivno da trenira džudo.

Tada je, tadašnji višestruki prvak u bodibildingu, čuveni Slavoljub Paunović, u Lepomiru video veliki potencijal i predočio mu mogućnosti i potencijalne uspehe koje bi imao u ovoj profesiji. Lepomir je poslušao njegov savet i od tada je postao profesionalni bodibilder.

Lepomirov otac se nikako nije slagao sa izborom svog sina i uvek tvrdio da će postići značajno bolje uspehe, ukoliko se okrene boksu ili džudou, ali ga je Lepomir veoma brzo demantovao i već 2005. godine odneo prvu titulu juniorskog šampiona države Srbije i Crne Gore u bodibildingu.

Te iste godine je Lepomir dobio i poziciju policajca u policijskog upravi grada Čačka, da bi 2006. godine nastavio da se usavršava i upisao Kriminalističko Policijsku Akademiju u Beogradu, pa honorarno radio kao spasilac na bazenima i obezbeđenje na različitim mestima i taj novac koristio da plati studije.

2009.godine je Lepomir poneo titulu najboljeg sportiste na Kriminalističko – Policijskoj Akademiji, na kojoj je već sledeće godine diplomirao i pobedio na takmičenju u Čačku, te postao i apsolutni šampion u poluteškoj i apsolutnoj kategoriji na državnom prvenstvu Srbije. 2011. godine je Lepomir Bakić postao prvi Srbin koji je osvojio srebrnu medalju na ,,Arnold Classic Cup” – u, a 2013. godine postao ,,Mister Universe” u Tarantu, u Italiji. Među najznačajnijim priznanjima koja je do sada dobio, izdvaja se i šampionska titula na takmičenju ,,Ironman” 2014. godine, a sve ukupno je nosilac preko 15 titula, a, s obzirom na njegovo trenutno držanje, velika je verovatnoća da se njegove pobede na takmičenjima ovog tipa još dodatno nanižu.

U međuvremenu je Lepomir Bakić bio trener i vicešampionke u bodibildingu, Jelene Kasalović, kada je ona na državnom prvenstvu u bodibildingu osvojila drugo mesto. Ipak, on je kasnije izjavio da je jedini razlog zašto Jelena nije ponela titulu prvakinje na ovom takmičenju taj što ona ima tetovažu zmaja dugu 1,5 metar, koja je njenu muskulaturu stavila u drugi plan.

Pored toga, Lepomir Bakić je radio i kao lični trener velikog broja poznatih ličnosti iz sveta sporta i estrade, kao št su Zorana Pavić, Maja Nikolić, Milena Ćeranić i brojne druge.

Inače, Lepomir Bakić se pre par godina oženio i dobio sa svojom suprugom sina Davida.

Ipak, nakon nekog vremena se razveo i ističe javno da se kaje što je ikada stupio i sa kim u brak, jer želi da se posvećuje isključivo svojoj karijeri. Ipak, ne kaje se zbog dobijanja sina i njemu posvećuje svu svoju ljubav i pažnju.

Lepomir je veoma popularan na društvenim mrežama, gde često kači svoje slike i ističe izvajano telo. Otvoreno ističe da je metroseksualac i da obožava parfeme i firmiranu garderobu, a da njegova koža mora biti negovana isključivo skupocenim i kvalitetnim preparatima za negu.

Iako se ne stidi svoje metroseksualnosti, ono što je naročito iznenadilo javnost jesu kompromitujuće slike i snimci Lepomira i Nataše Maze, poznate transseksualne pevačice, zbog čega je i suspendovan sa posla obezbeđenja u MUP – u Srbije.

Ipak, on je celu aferu sa kontraverznom pevačicom demantovao, uz izjave da je to samo pokušaj da se njemu uništi reputacija. Ipak, ovo nije bio jedini put da su u javnost dospele neke kompromitujuće fotografije našeg bodibildera, već je, i par godina kasnije, u žižu javnost dospeo sa slikama u zagrljaju starlete Atine Ferari.

Ipak, kasnije je Lepomir i priznao da je imao aferu sa transeksualnom pevačicom i otvoreno priznaje svoju naklonost ka transrodnim osobama, ali je i rekao da on nema vremena za emotivno vezivanje, već da je isključivo posvećen svom detetu i karijeri.

Ono što uvek navodi kao svoj životni moto jeste: ,,U inat svima, uprkos svemu”, a često drži i otvorene lajf kouč seminare, na kojima sa različitim osobama radi na jačanju njihovog karaktera i ličnosti, pomaže im da pronađu sebe i ne dozvoljavaju nikom drtugom da poljulja njihovo samopouzdanje.

Smatra da je ključ uspeha samopouzdanje i predan rad i trud, čime se i sam vodio celog života, pa tom parolom pokušava da pomogne i drugima.

Reality
Lepomira Bakića smo do sada gledali u nekoliko različitih reality show programa. Najpre je tu bio show ,,Sladak život”, u kom je TV ekipa pratila poznate ličnosti u obavljanju njihovih svakodnevnih aktivnosti.

Kasnije, 2013. godine se oprobao u ,,Farmi 3”, gde je njegovo učešće obeležio i sukob xa Kristijanom Golubovićem, koji je toliko kulminirao da je malo falilo da dođe i do fizičkog okršaja.

Nakon pauze od par godina, Lepomir Bakić ulazi u ,,Parove” na početku 2018. godine, kao specijalni gost, ali je ubrzo i napustio vilu, zbog aludiranja Milutina Radosavljevića Milija na sukob koji je Bakić imao sa Golubovićem u ,,Farmi 3”.

Ime i prezime: Lepomir Bakić

Nadimak: Lepi, Baki

Datum rođenja: 11. oktobar 1986. godine

Mesto rođenja: Peć, Kosovo i Metohija

Zanimanje: policajac, bodibilder, džudista, lični trener, instruktor fitnesa, model, reality učesnik

Visina. 178 cm

Težina: 95 kg

Facebook: https://www.facebook.com/lepomirbakic/

Twitter: https://twitter.com/lepomirbakic

Instagram: https://www.instagram.com/lepomirbakic/

YouTube: https://www.youtube.com/user/lepomirbakic

Web stranica: http://www.lepomirbakic.com/

Preuzeto sa biografija.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.