VEZA SA STARIJIM MUŠKARCEM

Da li zbog činjenice da žene sazrevaju brže od muškaraca ili zbog nekog osećaja sigurnosti kada izlaze sa starijim muškarcima, žene ovaj fenomen prati već dugo, dugo vremena. Kako god, ali treba da znate da postoje neka pravila kojih treba da se držite kada izlazite sa starijim muškarcem.

Držite se trenutka

Nema potrebe da se spominju stvari iz prošlosti koje bi mogle da prodube razliku vaših godina. Izbegavajte izjave tipa: kad si ti diplomirao, ja sam imala samo 10 godina. Ova rečenica vašem muškarcu šalje poruku da ste nesigurni po pitanju razlike u godinama, iako vi možda tako i ne mislite.

Klonite se uloge deteta

Jednu stvar moramo jasno da rasčistimo: On nije i nikada, baš nikada biti vaš otac. U trenutku kada se odlučite za vezu sa starijim muškarcem, trebalo bi da ste nezavisni i samostalni i svakako bi se trebali pobrinuti da on to zna. Ista stvar važi i za njega. Pokažite mu da želite da u vezi budete ravnopravni s njim i da niste neko koga može da kontroliše, kao ćerku. Ukoliko vaš čovek to ne razume i i dalje želi kontrolu nad vama, spakujte se i krenite dalje, jer to će uvek ostati tako.

Razmotrite životne ciljeve

Proverite da li su vaši ciljevi isti. Ako vi želite decu sa njim, a on smatra da je završio sa tom fazom svog života i ne želi da čuje za bebu, ta veza nikada neće funkcionisati. Ako želite stabilnu i dugoročnu vezu, onda treba da imate iste ciljeve i zajedno bi trebalo da radite na tome da ih ostvarite.

Budite svoji

Činjenica je da ste ga i u početku privukli onakvi kakvi i jeste, tako da sada nema potrebe da se nešto menja. Ako konstantno pokušavate da živite po njegovim očekivanjima ili pokušate da se promenite da biste bili sa njim, to neće ići tako, neće funkcionisati.

Ne bojte se da odrastete

Svi mi treba da sazrevamo i odrastemo, u bilo kojoj vezi, pa zašto bi onda ova bila drugačija. Definitivno će biti situacija kroz koje je vaš dragi prošao i gde će vam biti potrebno njegovo životno iskustvo i on to treba da razume.

Dakle, dok god vaš stariji muškarac razume vaše mlade godine, a vi njegove zrele godine i životno iskustvo i dokle god budete oboje uključeni u sve životne situacije, jaz razlike u godinama ne bi trebalo da postoji i veza bi trebalo da funkcioniše sasvim lepo.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.