PIJANA, PRAVILA SKANDAL U RESTORANU?! Ana Nikolić posle 3 flaše vina VRIŠTALA, u društvu NOVOG MOMKA?!

Kraljica intrige!

Pevačica Ana Nikolić ozbiljno se posvetila treninzima i dijetama, koji su joj pomogli da smrša za kratko vreme, međutim, sinoć je navodno imala jedan incident.

Nikolićeva je, kako tvrdi Kurir, bila u jednom prestoničkom restoranu, navodno komirana od alkohola, a kada su novinari stigli na lice mesta, svašta su imali priliku da vide.

Iz parka u kojem se nalazi bašta restorana dopirali su glasan smeh i vriska, od čega se orilo celo naselje. Bio je to dobro poznati glas Ane Nikolić.

Sedela je u društvu jedne žene, javnosti nepoznate, verovatno drugarice. Pile su, kako je rekao jedan od gostiju restorana, već treću flašu belog vina, a Nikolićeva je navodno prestala da vodi računa o ponašanju, te je jedva sedela na stolici, zabacivala je glavu i pričala toliko glasno da su je čuli i prolaznici na ulici.

Pola sata iza ponoći, njih dve su ostale same u bašti restorana, pa je Ana shvatila da je vreme za polazak kući.

– Konobar, konobar… Dođi ovamo – vikala je ona, a kada je platila račun, pozdravila se sa drugaricom i tada joj se pridružio javnosti nepoznat dečko.

Oni su potom ušli u kola, međutim pevačica nije sela za volan jer je bila u pijanom stanju, pa je ulogu vozača preuzeo pomenuti momak koji je bio sa njom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.