Maksi-haljine su u trendu

U njima možete na posao, u šetnju, ili na gala proslavu. Sve zavisi od materijala i modnih dodataka

VAŠA lična karta ovog leta je haljina koja gotovo da dodiruje asfalt. Jedan jedini komad odeće dovoljan je da svima da na znanje sve o vašem stilu i trenutnom raspoloženju. Zbog toga su mu kreatori posvetili mnogo pažnje, iako se to u prvi mah ne čini tako, jer su mnogi modeli prilično jednostavni.

U maksi-haljini možete na posao, u šetnju, ali i na gala proslavu. Sve zavisi od materijala od kog su sačinjene i koje modne dodatke ćete im pridružiti. Izdvajaju se „vrećasti“ modeli koji ne ističu ženske obline i mogu da se nose i uz patike, ali svejedno su romantični, baš kao i oni koji zbog tankih bretela, svilenkastih materijala i čipke na njih našivene, podsećaju na kombinezone. U istu grupu mogu da se svrstaju i duge haljine koje poprilično otkrivaju dekolte, a od sturka se dramatično šire. Ako, ipak, tražite model za „pokazivanje“, na raspolaganju su vam plisirane ili raskošne haljine sa mnoštvom karnera u kojima ćete biti „zakopčani do grla“, a istovremeno delovati ženstveno i tajanstveno. Od boja, izdvajaju se nijanse plave, od nebeske do mastila, trava-zelena, puder-roze, kao i sve koje podsećaju na limun i sunce.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.