Venera konjukcija Jupiter – evo sreće!

Aspekt donosi veliku sreću i omiljenost koja dolazi od strane žena. Kroz žene dolazi bogatstvo. Za zdravje nije dobro zbog gojaznosti, hedonizma. Velika zaljubljivost. Generalno: šarmantna, trošadžija, popularna kod osoba suprotnog pola. Ima dobre odnose sa roditeljima. Ne podnosi vulgarnost jer je moralns i dosledna u religijskim i ideoloskim opredeljenjima. Ima umetničkih sklonosti. Često je drugi iskorišćavaju. Aspekt daje optimizam i velikodušnost, naročito za one kojima je potrebna pomoć. To je bilo natalno viđenje. Uz napomenu da se otme porivu za uživanjem i lenstvovanju. Viši tipovi su talentovani mirotvorci.

Ljubavni plan ukazuje – skidajte zvezde sa neba jedni drugima….i volite se!

S njima danas samo lepe stvari i vesti…a i narednih dana ove dve planete zajedno šire (JUPITER) ideju o ljubavi (Venera)….Sve što Jupiter dodirne ŠIRI, UVEĆAVA….Ovde je to Venera….i radost je još i veća…Jupiter uvećava, kvalaitet Venere….ROMANTIKU, OVOZEMALJSKA ZADOVOLJSTVA I NOVAC…..I „apetiti“ su nam veći….Sama konjukcija nije garancija da će sve odjednom da bude bolje, veće, šire….ali naše želje i potrebe u svakom slučaju hoće biti baš takve.

Dve sreće zajedno: mala (Venera) i velika (Jupiter)…divota. Da ne bude zabune ova pozicija zna da ULENJI da nam se čini da nam je suđeno više, bolje, šire, lakše….DAREŽLJIVOST je jedna od osobina ove konjukcije….u svemu. Voli se više, jače, bez obzira da li to neko zaslužuje ili ne.

Znam ljubav i ne ide sa zaslugama, ali mislim da vam je jasno šta sam hteo da kažem… Darežljivost se odnosi na emocije, naklonost ali i na novac…. Sa ovom energijom POKLONILI BI SVE I SRCE I NOVČANIK. SRCE otvoreno i sremno da se PREDA, DAJE….Ne raste samo LJUBAV raste i RASPOLOŽENJE….skoro pa da je zarazno. Potreba za UŽIVANJEM takođe. Sve je otvoreno ka ljudima DOBRIH NAMERA I DOBROG SRCA…. Bićemo tako raspoloženi i želećemo da se ljudi oko nas osećaju jednako prijatno i ispunjeni kao i mi sami.

Divna je ovo energija, pod uslovom da se ne uljuljkamo ….

Za one koji kažu NIJE SVE LJUBAV: ovo je energija za novac, za privlačenje NOVCA…samo da znate neće on pasti sa neba, nešto i vi treba da uradite….Ovo je i energija koja osim potrage za ljubavlju donosi i potragu za MUDROŠĆU (Jupiter), širenju vidika, filozofije one životne, potragu za DUHOVNIM (Jupiter) VREDNOSTIMA (Venera)….

Iako nije sve ljubav….onda je to DOBRONAMERNOST, VELIKODUŠNOST, SAOSEĆAJNOST….sve ovo je takođe deo ove lepe nebeske energije!!! Nema mesta ovde vulgarnostima, neprijatnostima….naprotiv HUMOR, i duhovitost su deo ove energije…i naravno OPTIMIZAM (Jupiter).

Sa ovom energijom imamo šansu da privučemo USPEH bilo lični (emotivni) bilo materijalni…šta ko više voli, da privučemo u naše živote pozitivne ljude pozitivne energije….I samo jedno malo podsećanje ne uljuljkujte se previše…ne „pada sa neba“ baš sve.

Ovo je dobar period za započinjanje nekog odnosa, finansijskog poduhvata ili osnaživanje postojećeg odnosa i postojećih dugogodišnjih veza….sa po nekom lepom rečju, lepim gestom, malim poklonom….ne morate ni puno da se potrošite…DOVOLJAN JE OSMEH, ZAGRLJAJ, TOPLA REČ….

Ali i pored svega lepog, nemojte da se ovaj mix pretvoti u ozbiljnu vatrenu moć i dramatičnu igru, 17. avgusta jer Jupiter u Lavu zna da pretera…osjećaj i potreba da se zaljubite, izrazite svoju ljubav, vičete, učinite nešto veliko, hrabro i velikodušno u vašoj ljubavi.

Sad je trenutak da pokažete svoju sreću i obogatite nečije srce uticajem u ljubavi. Počastite svoju voljenu sada, ali možda pronađete sebe ignorirane s njene strane – sve zavisi kakvi su vam bili odnosi predhodnih dana.

Ono što će sigurno dominirati a to je PONOS! Hm, koji zna da upropasti sve.

Ali i da ste u pravu, a gde je velikodušnost. Naravno, ako niste duboko povređeni.

Tamo gde je bura u odnosima neće biti opraštanja – sledi rastanak!

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.