Venera konjukcija Neptun u Ribama – predanost ili zabluda

Daleko je lakše shvatiti svemir, što je on stvarno, nego razumeti istrajavanje pojedinaca u obmanjivanjima sebe u miru i zadovoljstvu.

Kao što je od 11. aprila, planeta ljubavi i ljepote (Venera ) egzaltirana i emocionalno uzvišena u Ribama – romansa na kvadrat. Ona prosto vapi za nežnošću i ljubavi i šteta je ne zaodovoljiti Baš sada. Ali svi znamo da najveće romanse često završe i tragično.

Venera u Ribama je preosetljiva na ljubavne vibracije, naklonjena razornoj čežnji i predanosti činu ljubavi , a ne stabilnim i realnim odnosim. Sada kada je u Ribama, Venera se pridružuje planetama koje vladaju iluzijama i zabludama. Tu se aktivira potencijal, koji donosi noćne more, fantaziju ili romantiku koja je preterana. A ovde se inače krije onaj mangup na belom konju.

Niko ne razmišlja vrlo jasno u ovom trenutku jer sve je nekako kao u magli i nedefinisano do kraja. Mi smo više skloni biti pod uticajem onoga što želimo videti, – verziju naših ružičastih naočara -pre nego stvarnost u odnosu na dan danas. Mi sada ne možemo da se snađemo i svesno kažemo da naš odnos npr. funkcioniše.

Takođe, ovo je period idealizacije svega srcu što je milo, pa i ono što ne postoji postaje opipljivo. Period kada se slabi gube u oblacima i nalaze izgovor za najbanalnije stvari. Ma, za sve ljude koji krenu tim putem je smer ćorsokaka.

S pozitivne strane, ako ste posvetili svoje srce i dušu na višem nivou, duhovnoj dimenziji ili umetnosti, to bi moglo biti prekrasno vreme za stvaranje vanserijskih dela, ispunjeno beskrajnom inspiracijom. Naš potencijal za pobožnost i predanjima je visok.

Period energija kada nema borbe. Tokom ovog vremena tražimo beskonačne vrednosti, i imamo stav da ne možemo izgubiti. Ako ne osećamo da imamo mogućnost da postignemo željene ciljeve, mi sada lako možemo projektovati našu želju za nečim božanskim ili božanskom pomoći, jer ne možemo pojmiti da ne možemo dostignuti ono što želimo.

I sada najviše bežimo iz užasa stavrnosti i traćimo blaženstvo u imaginacijama. Ali pazite, situacije je dalaeko od blaženstva i lako se umesto blaženstva izgubi zdravlje.

Ono što želite, a to je sresti srodnu dušu ili kompatibilnu ličnost koja će pričati ono što volite da čujete – pa bilo to istina ili laž. Ali sigurno sada lako ne nalazite one s kojima možete podeliti svoje težnje, razmišljanja tuge i pobede. Gledajući iz ugla Saturna – možda je i bolje tako, a naročito ove nedelje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.