Jupiter inkonjukcija Neptun

Svoje emocije, intelekt i sposobnost stvaralačkog izražavanja treba prilagoditi međusobno. Morate da naučite da razlikuje realne od umišljenih obaveza. Ovo naročito važi ako pružate usluge drugima. Ne mešajte u stvari drugih ljudi, a ljutite se posle kada vas odbace. I da ne dozvoli drugima da zahtevaju od nje da nešto dokazuje, ali ni ona da to ne zahteva od drugih jer sada nije trenutak za to jer su planete u neskladu. Rezultat njihovog kontakta je praznina. U njoj čovek ne može da se snađe jer nema inspiracije i ne zna šta će sa sobom. Aspekt nije ni za ljubav. Čista melanholija i onda najednom nervoza podstaknuta filozofijom Jupitera.

I to je skoro sve o ovom aspektu. Ali su astrolozi postali domišljati i od „komarca prave magarca“. Htedoh da kažem da ovaj aspekt nije ništa naročito važan. Najbolje je da ništa ne preduzimate dok je aktuelan jer ne daje velike rezultate. A za veče rezultete, potražite druge aspekte koji će umiriti unutrašnju borbu, nesuglasice i sukob u vama koji ova inkonjukcija pravi.

Sada će poslovično neverni i kritizeti će reći da baš nije tako. Ma, jeste, jer inkonjukcija upravo ukazuje da vi s drugima imate problem jer namećete nešto što ne može da se ostvari.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.