Venera i Natalni Uran

Venera konjunkcija Uran

tijekom trajanja ovog tranzita Vaša individualnost, šarmantnost i karizmatičnost bi mogli doći do posebnog izražaja tako da biste u ovom razdoblju svojim ponašanjem mogli privući veću pozornost na polju ljubavi.

Venera sekstil Uran

ovaj tranzit može olakšati i potpomoći Vaša nastojanja za slobodnim, kreativnim i originalnim ispoljavanjem Vaših osjećaja, težnji i planova na ljubavnom planu tako da ovaj period nerijetko obećava bolje ostvarenje zadovoljstva ljubavnom situacijom.

Venera kvadrat Uran

za vrijeme trajanja ovog tranzita bi Vam se lako moglo desiti da nekim svojim neodmereno izjavama i nekim neadekvatnim (neprihvatljivim) postupcima predstavite sebe u lošem svjetlu osobito kada je ljubavni život u pitanju. Ovaj period nerijetko obilježava postojanje veće opasnosti od ostavljanja pogrešnog / lošeg dojma na ljubavnom planu tako da je poželjan dodatan oprez.

Venera trigon Uran

ovaj period Vam može pružiti izvanrednu priliku da zablistate u punom sjaju na polju ljubavi jer ovaj tranzit podržava težnje za predstavljanjem osobe u pravom svjetlu prilikom komunikacije u ljubavi kao i prilikom ispoljavanja nježnosti i pozitivnih emocija u ljubavi.

Venera opozicija Uran

za vrijeme trajanja ovog tranzita postoji opasnost od ostavljanja dojma nezainteresiranosti i indeferentnosti za razmjenu nježnosti i ljubavne strasti u ljubavnom odnosu uslijed čega je oslakšano i javljanje snažnije disharmonije na polju ljubavi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.