Venera i Natalni Saturn

Venera konjunkcija Saturn

utjecaj ovog tranzita može u Vama evocirati neke vrlo ugodne i drage uspomene na neku osobu iz prošlosti prema kojoj ste gajili jake ljubavne emocije. Tijekom trajanja ovog tranzita u Vama se može roditi snažnija želja za oživljavanjem tih emocija kao i za obnavljanjem neke stare ljubavi iz prošlosti.

Venera sekstil Saturn

ovaj tranzit potpomaže bolje ostvarenje Vaših intimnih želja i zamisli na polju ljubavi tako da može u većoj mjeri doprinijeti postizanju željene harmonije na ljubavnom planu. Ovaj period nerijetko nagovještava mogućnosti da se Vaša situacija u ljubavi najzad iskristališe tj. da stvari u ljubavi postanu kristalno jasno definirane.

Venera kvadrat Saturn

trajanje ovog tranzita nerijetko donosi izraženiju opasnost od ponovnog pravljenja nekih starih pogrešaka iz prošlosti na ljubavnom polju. U ovom razdoblju moguća je i veća zatvorenost u komunikaciji kao i otežano ispoljavanje ljubavnih emocija. Također, mogli biste imati i snažniji dojam da su stvari u ljubavi i prekomplicirane za Vas kao i da se neke stvari iz prošlosti jednostavno ne mogu lako ispraviti niti se mogu lako dovesti u red. Nerijetko se događa i prekid slabijih i nesigurnijih ljubavnih veza ili pokretanje razvoda brakova koji su prije toga već duže bili u krizi tako da je potreban dodatan oprez u ovom razdoblju.

Venera trigon Saturn

ovaj tranzit nagovještava sjajne mogućnosti za lakše dostizanje sreće i uspjeha na ljubavnom planu. Trajanje ovog tranzita nerijetko obilježava postojanje snažnih indicija za ozvaničenje ljubavnog odnosa kao i za ozbiljno planiranje ulaska u brak.

Venera opozicija Saturn

tijekom trajanja ovog tranzita postoji izrazita opasnost od lakšeg javljanja većih neslaganja u ljubavi i od ozbiljnijeg emotivnog zahlađenja ljubavnog odnosa. U ovom razdoblju možete češće osjećati da Vas nešto koči, sputava i ograničava u ostvarenju Vaših želja i planova na polju ljubavi.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.