Venera i Natalni Neptun

Venera konjunkcija Neptun

za vrijeme trajanja ovog tranzita mogli biste češće osjećati snažniju potrebu za iskrenošću, toplinom, nježnošću i romantikom u ljubavi. Ovaj period nerijetko obećava ugodne trenutke u ljubavi i pruža mogućnosti za ostvarenje većeg zadovljstva na ovom životnom polju.

Venera sekstil Neptun

ovaj tranzit potpomaže bolje ostvarenje harmonije na polju ljubavi. U ovom razdoblju mogli biste očekivati ​​češće uzbudljive trenutke razmjene nježnosti i ljubavne strasti u ljubavnoj vezi ili u braku. Ukoliko ste, pak, usamljeni ovaj tranzit daje indicije za ostvarenje ljubavne veze upravo s osobom o kojoj često maštate u ovom razdoblju.

Venera kvadrat Neptun

tijekom trajanja ovog tranzita može biti naglašena veća opasnost od nastanka većeg nezadovoljstva situacijom na ljubavnom planu kao i od javljanja većeg razočarenja uslijed nekih neispunjenih očekivanja u ljubavi.

Venera trigon Neptun

ovaj tranzit nerijetko nagovještava idealnu priliku za ispunjenje brojnih Vaših želja i fantazija na ljubavnom planu. Uverićete se da u ovom razdoblju mnogi Vaši snovi mogu postati stvarnost.

Venera opozicija Neptun

tijekom trajanja ovog tranzita postoji veća opasnost od suočavanja s nekim iluzijama, obmanama i neistinama na polju ljubavi tako da je poželjno biti na dodatnom oprezu u ovom razdoblju.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.