Venera i Natalni Pluton

Venera konjunkcija Pluton

ovaj period nerijetko karakretiše nagli porast želje za pozitivnom transformacijom situacije na polju ljubavi. U želji da bolje ovladate situacijom u ljubavi mogli biste osjećati snažniju potrebu učiniti prvi korak i staviti situaciju pod svoju kontrolu.

Venera sekstil Pluton

ovaj tranzit nagovještava mogućosti za neke korjenite pozitivne promjene u Vašem ljubavnom životu tako da bi trebalo iskoristiti ovaj period na najbolji način.

Venera kvadrat Pluton

ovaj tranzit nerijetko nagovještava vrlo težak period pun turbulentnih dešavanja na polju ljubavi. Posebno je naglašena opasnost od prekida / raskida nesigurnih i slabih ljubavnih veza kao i od pokretanja procesa razvoda braka kod nestabilnih brakova.

Venera trigon Pluton

ovaj tranzit nagovještava naglašene mogućnosti za ostvarenje čvršće emotivne povezanosti u ljubavnom odnosu i za ostvarenje bolje stabilnosti situacije u Vašem ljubavnom životu.

Venera opozicija Pluton

ovaj tranzit ukazuje na izraženiju opasnost od javljanja snažnije disharmonije u ljubavi uslijed ljubomore. Također, u ovom periodu biste mogli imati i snažniji dojam da se ljubavna situacija jako sporo mijenja na bolje.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.