Venera i Ascendent

Venera konjunkcija Ascendent

Energija Venere u suradnji sa ascendentom daje smisao za stil. Osobe s ovom kombinacijom su vrlo atraktivne, pogotovo ako znaju iskoristiti i svoju unutarnju ljepotu.

Venera sekstil/trigon Ascendent

Uz energiju Venere i ascendenta ove osobe posjeduju osjećaj lakoće i samo-prihvaćanja. Vrlo su šarmantni i imaju veliku razinu samopoštovanja. Njihova energija i vitalnost zrače unutarnju ljepotu koja ima izravan utjecaj na način kako ih drugi vide.

Venera kvadrat Ascendent

Venera u kvadratu s ascendentom utječe na ove osobe da oni neprestano podcjenjuju svoje vrijednosti kao osobe. Ove osobe nikad nisu zadovoljni svojim izgledom i ne misla da su atraktivni. Na dubljoj razini, pritiska ih osjećaj neadekvatnosti koji može proizaći iz osjećaja da nisu simpatični ljudima u svojoj okolini..

Venera opozicija Ascendent

Ove osobe su vrlo društveni ljudi koji uživaju provoditi vrijeme sa svojim drugovima. Njihova odlučnost da poboljšaju svoj status u životu je jaka, i koriste svoje društvene kontakte kako bi to i postigli. Samo bi trebali paziti da ne koriste ljude samo zbog njihovog statusa.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.