Uz ove osobine vaš muškarac neće ni pomisliti na prevaru

Ako posedujete ove osobine, vaš muškarac neće ni pomisliti na prevaru.

Saznanje da je partner bio neveran nikome nije prijatno, ali prema poslednjim istraživanjima, postoji nešto što bi prevarene u toj situaciji bar malo moglo oraspoložiti, ako se to može tako reći.

Naime, u studiji koja je obuhvatila četiri hiljade ljudi, rezultati su pokazali da neverni muškarci i žene svoje partnere ipak smatraju privlačnijim od ljubavnika i ljubavnica.

U procentima to izgleda ovako: samo 30 posto muškaraca je reklo da ima ljubavnicu koja je mlađa od njihove partnerke, samo 26 posto njih smatra da je njihova ljubavnica zanimljivija osoba, a samo njih 25 posto ljubavnicu smatra privlačnijom od svoje partnerke. Ali, sigurno vam sad prolazi kroz glavu, šta je to onda u njihovim glavama?

Pa evo i objašnjenja onih koji su obuhvaćeni ovim istraživanjem. Oni kažu kako su njihove ljubavnice puno pažljivije, da ih pažljivo slušaju, ali i da su puno strastvenije.

Kod žena je situacija ipak malo drugačija. Čak 50 posto žena je izjavilo da su njihovi ljubavnici privlačniji od njihovih stalnih partnera, zbog čega, kako su odlučile, najčešće i počinje ovaj greh.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.