Nisu ni muškarci gadljivi na romantiku

Često mislimo kako su devojke uvek romantične, a muškarci nikada. U današnjem vremenu romantika gubi svoj smisao i značaj, što je dovelo do toga da i mnoge devojke gube osećaj za romantiku. Ako je mišljenje da muškarci nisu romantični postojano, onda sigurno grešimo jer takvi ipak postoje. Ispitvanjem je dokazano da je muško i žensko shvatanje romantike sasvim različito.

Pa šta je to muškarcima romantično?

Komplimenti

Ono što svako voli da čuje. Dobar i iskren kompliment je najbrži put do njegovog srca. Ako mu dodelite neki kompliment, kažete mu da je seksi ili ga jednostavno pohvalite za nešto što je uradio, neke njegove veštine i sposobnosti, imate ga.

Vi, u njegovoj košulji

Tako jednostavno. Mnogi muškarci će to smatrati veoma romantičnim. Ako se na doručku pojavite obučeni samo u njegovoj košulji, verujte nam, imate ga. I to je dovoljno.

Smisao za humor

Muškarci vole kada žena ima smisla za humor. To im govori da žena zna da se opusti i da im u vezi sa njom neće biti dosadno. Nažalost, ovu veštinu nije lako naučiti. Tu se jednostavno morate podudarati. Dakle, nemojte se smejati na silu da biste ga osvojili.

Ludi izlazak udvoje

Pod ovim se ne podrazumeva romantična večera ili šetnja. Naprotiv, to je opušteni i ludi izlazak koji ćete pamtiti. Odlazak na koncert ili žurku nakon koje ćete zajedno trčati na zadnji bus i podeliti poslednji zalogaj hrane. Ako vas otprati do kućnih vrata i pozdravi poljupcem za laku noć – to će biti više od romantike.

Iznenađenja

Ovde se ne misli na poklon iznenađenja, iznenadne večere… Ako mu pripremite samo vaše intimno poslepodne i time ga iznenadite odmah nakon povratka sa posla – kupili ste ga. Doručak u krevetu, seks u neočekivano vreme, pa čak i zajednička kupka su i više nego romantična za vašeg muškarca.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.