Turska magija za ljubav

Pre samog čina venčanja uzima se jedan novi katanac sa ključem koji do tada nije bio u upotrebi. Ako se ključ ne nalazi u samom katancu, stavi se u katanac. Ako se ključ nalazi u katancu, izvadi se iz njega. Četrdeset i jedan put se izgovori ime devojke i dune se u ključ. Još jednom se izgovori četrdeset i jedan put ime devojke i dune se u katanac. Sedam puta se pljune na katanac i protrlja se rukom po njemu. Izgovori se ime mladoženje, ključ se podigne iznad glave i izvode se kružni pokreti tri puta, sa leve u desnu stranu. Devet puta se izgovori “Ya Hu”, sedam puta se izgovori El Fatiha i tri puta se izgovori El Kamil. Napravi se četrdeset koraka prema naprijed i četrdeset koraka prema nazad. Izgovori se ime devojke, ključ se stavi u katanac, katanac se zaključa. Ključ se izvadi iz katanca. Katanac i ključ se sakriju na jedno mesto jedan pored drugoga. Pre nego je počelo venčanje, izgovori se hiljadu i jedan put ”La”. Zatim se prouči: Sedde sedde sedde Hu Sedde sedde sedde Hay Sedde sedde sedde el ebed Sedde sedde sedde es samed Ya Ya Ya Ya Ya Ya Ya …

Kada se izgovori ime devojke dodaje se reč “sedd” a kada se izgovori ime mladoženje dodaje se reč “redd”. To se ponovi sedam puta. Tu noć treba prespavati na različitom mestu od uobičajenog. Nakon ovoga, mladoženja neće biti u stanju da stupi u seksualni odnos sa devojkom, a devojka će i nakon venčanja ostati devica.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.