Turska magija ljubavi

Da bi se devojka vezala, na jedan se katanac napiše ime devojke. Katanac se zaključa ključem i sakrije se ispod praga vrata devojkine kuće. Katanac se ostavi skriven tako da će devojka tri dana prolaziti iznad njega. Nakon toga katanac se zakopa u zemlju na hladnom mestu. Devojka ne smije saznati za ovu radnju. Kod mesta gdje je zakopan katanac, izgovori se četrdeset jedan put “Ya Subhan”, napravi se četrdeset i jedan korak prema napred i četrdeset i jedan korak prema nazad. Za svaki napravljeni korak izgovori se “sedde” po jedanput. Nakon ovih radnji, devojka će biti vezana. Mladoženja neće moći stupiti u odnos sa njom.

Zaključaju se vrata na kući jednog od komšija buduće mlade. To trebaju biti vrata koja se često ne otvaraju. Dok se vrata zaključavaju, izgovori se ime devojke. Ključ se izvadi i stavi se na vidljivo mesto, iznad vrata ili pored kućnog praga. Sedam puta se izgovori “zavezao sam” i dune se u desnu i levvu stranu. Tri puta se izgovori “Hu” i dune se prema devojkinoj kući. Četrdeset i jedan put se na papiru napiše “sin”. Taj papir se zapali u ognjištu na vatri. Dok se dim zapaljenog papira diže iz ognjišta, sedam puta se izgovori ”Ya Settar”. Nakon ovoga, devojka će biti vezana.

U varoši se kupi novi katanac. Dva dana pre venčanja, noću, katanac se pronese tri puta oko devojkine kuće. Tom prilikom se izgovara ime devojke, četrdeset i jedan put “Ya Hay” i četrdeset i jedan put “Ya Kahhar”. Zatim se igovori tri puta “svezao sam”.
Katanac se zaključa i ključ se izvadi iz katanca. Na katanac se zaveže konac. Katanac se baci u jezero ili neko drugo, hladno, vodeno mesto. Nakon što je katanac bačen, na isto mesto se bace tri kamenčića. Napravi se sedam koraka prema nazad. Nakon toga, brzo treba napustiti to mesto. Kada se dođe kući, uzima se u šaku malo soli. Nad solju se prouči tri puta sura Ihlas i jedanput se dune. Ova so se prosipa po dvorištu devojkine kuće i putu koji vodi prema kući devojke. Zajedno sa ovim devojka će biti vezana. Mladoženja neće biti u stanju da stupi u odnos sa njom.

Pronađe se jedan zarđali katanac.U njega se stavi malo zemlje koja je sa groblja. Ključ se stavi u katanac. Katanac se zagreje na vatri i baci se u hladnu vodu. Tom prilikom se prouči:

Euzubillah Mesnedim Allah Elhamdulillah
Hu Hu Hu Hu Hu Hu Hu

Izgovori se ime devojke i dune se po tri puta u desno, levo, napred i nazad. Sedam puta se pljune na katanac. Katanac se ostavi na ivicu puta koji vodi prema devojkinoj kući. Još bolje je katanac sakriti ispod jednog kamena na putu ili među šiblje blizu puta. Da bi se dobilo očekivano dejstvo, ovaj obred je potrebno izvršiti jedan dan pre venčanja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.