TRBUŠNJACI "NABRZAKA"

Nije još kasno… možete srediti i trbušnjake do leta. I to vrlo brzo i efikasno…

Evo par saveta kako da postignete ravan stomak do leta.

Radite trbušnjake brzo i efikasno – istraživanja pokazuju da su zapravo brzi kratki pokreti mnogo efikasniji za atrbušnjake od laganih skoncentrisanih. Uradite koliko možete trbušnjaka za 20 sekundi, pa napravite toliku pauzu pa opet… Teorija je da na ovaj način aktivirate brza mišićna vlakna, koja su tanka i daju onaj lep izvajan izgled stomaka.

Prvo vežbajte, onda jedite – izgleda da je bolje vežbati na prazan stomak, kažu naučnici. Posle vežbanja organizam traži manje hrane jer je još uvek pod tenzijom. Naravno kako se opuštamo posle treninga, naročito oko 2h kasnije kreće glad. Zato najbolje je jesti do 1h posle treninga. U ovom periodu nam je hrana i najpotrebnija, za nadoknadu potrošene energije i vajanje tela.

Posle vežbanja pijte dosta vode – ako već niste stigli ili nemate tu naviku da pijete tečnost tokom treninga, obavezno nadoknadite to posle treninga. Dobra rehidratacija ćesprečiti i onaj osećaj kad mislimo da smo gladni, a zapravo smo dehidrirani i žedni (što se dešava češće nego što mislite)

Upravite se – verovatno je deo viška stomačića i posledica lošeg držanja tela. Vežbajte obavezno i leđne mišiće kako bi popravili psoturu tela, ali dosta toga možete postići i jednostavno korekcijom načina na koji stojite.

Izduvajte se – ako želite ravan stomak, zaboravite na velike porcije i hranu koja a1nadima. Povrće, zloglasno po nadimanju, neophodno za dobru liniju, ostavite za večernji obrok. Za ručak se opredelite za povrće koje vas manje nadima (to su uglavnom paradajz, zelena salata, spanać…). Kupus, karfiol, krastavac, luk ostavite za večernji obrok ili izbegavajte ukoliko vam je stalo do ravnog stomaka. Mleko i jabuke nadimaju, tako da ih zamenite jogurtom i pečenim jabukama koje su bolje opcije u ovom slučaju.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.