TRANZITI MJESECA-Mjesec i Jupiter

Mjesec konjunkcija Jupiter

ovaj aspekt ukazuje na važnost ispunjavanja dužnosti tako da se pozitivni rezultati mogu očekivati ​​prvenstveno ukoliko se u ovom razdoblju još odgovornije i ozbiljnije pristupi ispunjavanju važnih obveza. Ovaj tranzit Mjeseca ume da potiče jaču suosjećajnost za druge a osim toga potpomaže i da se neke sposobnosti učinkovitije prezentiraju tj predstave drugima.

Mjesec sekstil Jupiter

ovaj tranzit može poticati osobu da adekvatnije izražava svoje osjećaje u ljubavi i da na taj način bolje pokaže svoju naklonost prema nekome.

Mjesec kvadrat Jupiter

u ovakvom aspektu Mjesec često ukazuje na teže kontroliranje emocija i na to da osoba može ići iz krajnosti u krajnost zbog češće promjene raspoloženja i uslijed mijenjanja svojih stavova.

Mjesec trigon Jupiter

ovaj aspekt može donijeti trenutke kada osoba može lakše predstaviti sebe u pozitivnom svjetlu bilo na poslovnom planu ili u ljubavi i ostvariti bolje razumijevanje s drugim osobama.

Mjesec opozicija Jupiter

moguća je izraženija opasnost od javljanja suviše pesimističnog životnog stava.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.