TRANZITI MJESECA-Mjesec i Mars

Mjesec konjunkcija Mars

ovaj aspekt ukazuje na izraženiju opasnost od javljanja većeg nestrpljenja u komunikaciji što može lako rezultirati ostavljanjem pogrešnog dojma u ljubavi i pogoršanjem međusobne komunikacije. Osim toga, moguća je i manja spremnost na kompromise.

Mjesec sekstil Mars

ovaj aspekt može poticati osobu na veća zalaganja iu smislu jačanja unutarnje motivacijske snage kako bi lakše došla do ostvarenja željenih ciljeva. Također, ovaj aspekt može nerijetko utjecati i na jačanje samokontrole kao i na ostavljanje boljeg dojma na druge osobe iz poslovnog okruženja.

Mjesec kvadrat Mars

moguće su suviše nagle, nepromišljene i impulzivne reakcije kao i snažnija težnja za nametanjem dominantnijeg položaja u ljubavi što često inicira javljanje većih neslaganja, ponekad i ostavljanje dojma netrpeljivosti, u ljubavnom životu osobe.

Mjesec trigon Mars

prisutna je pojačana želja za pružanjem podrške i pomoći dragim osobama, naročito osobama iz bliže okoline. Također, može biti prisutna i neuobičajeno snažna energičnost, hrabrost kao i osjećanje superiornosti.

Mjesec opozicija Mars

moguća je izrazita opasnost od javljanja češće i naglije promjene raspoloženja kao i od plahovitijeg i nervoznijeg ponašanja što lako može izazivati ​​tenzije i sukobe u međuljudskim odnosima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.