Mjesec i Saturn

Mjesec konjunkcija Saturn

tijekom razdoblja ovog tranzita osoba može češće evocirati neke uspomene iz prošlosti koje joj nisu ostale u dobrom sjećanju pa to može imati i veći utjecaj na dešavanja u sadašnjosti. Ovaj tranzit Mjeseca upozorava osobu na to da bi trebalo da dovoljno racionalnim razmišljanjem i samim tim učinkovitijim izbjegavanjem neosnovanog pesimizma nastoji kanalizira svoje osjećaje u pozitivnijem smjeru.

Mjesec sekstil Saturn

u ovakvom aspektu Mjesec često potpomaže jačanje samokontrole i discipline kako bi osoba bila što efikasnija na poslovno-financijskom planu. Na polju ljubavi moguće su snažnije emocije ali i neka veća ili nerealna očekivanja od voljene osobe.

Mjesec kvadrat Saturn

naglašena je izraženija opasnost od težeg ostvarenja sklada u ljubavi uslijed moguće konfuzije osjećaje i uslijed moguće izrazito loše međusobne komunikacije u ljubavi što osobu može činiti obeshrabrenom i nezadovoljnom takvom trenutnom situacijom.

Mjesec trigon Saturn

ovaj aspekt ukazuje na to da osoba može uz adekvatan pristup u ljubavi ostvariti i veću sreću u ljubavnom životu. Također, aspekt je povoljan i za popravljanje obiteljskih odnosa uz veću spremnost na razumne kompromise.

Mjesec opozicija Saturn

u razdoblju ovog tranzita Mjeseca moguća je izraženija opasnost od javljanja određenih propusta i pogrešaka na poslu što može biti i posljedica nedovoljne usredotočenosti na adekvatno ispunjavanje poslovnih dužnosti i obveza.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.