TI I NE ZNAŠ ČIJE JE DETE: Nastao HAOS u kući, Miljana na stubu SRAMA, svi joj okrenuli leđa!

Počela je!

Kako je već dobro poznato, zadrugari jednom nedeljno odgovaraju na pitanja sedme sile, a kako je nedelja za nama bila veoma uzbudljiva, nema sumnje da zadrugarima neće biti svejedno. I naravno da je veče počelo i više nego žustro.

Darko Tanasijević postavio je pitanje Miljani Kulić, a tiče se cepanja ugovora. Kulićeva je u kratkim crtama objasnila da joj je lakše sada kada je to uradila, jer neće da razmišlja zašto je Lazar sa njim i da li ga je ona tim potpisivanjem vezala.

Nakon nje, Darko je podigao Zolu i tu je haos krenuo.

– Videli smo svi koliko te je pogodilo Miljanino priznanje da je bila intimna sa svojim dečkom. Kako si to podneo, da li si bio razočaran- upitao je Darko.

– Iskreno, bio sam ljut i razočaran zato što mi nije rekla to, ali, možda sam i ja njoj neke stvari prećutao, ali nije to razlog da se nas dvoje svađamo.

– Posle prekida trudnoće želim da zaušim usta ovim ljudima ovde, koji su se sladili nekim stvarima, svakakve gluposti su pričali. Ja bih te dušmane pitala da li bi oni smeli trudnoću u rijalitiju da održe? Da ja zbog 50.000 evra ubijam svoje dete? Dušmani su: Dalila, Dejan, Marko Đedović, Mića, Rade Lazić… Ima ih još…

– Ti ne znaš ni čije je dete! Klošarko jedna! Idi kući održavaj trudnoću, ako ti je do deteta! – odbrusio joj je Đedović.

Zadrugari sumnjaju u Miljaninu iskrenost i ne veruju da je Zola otac deteta. Pojedini ne žele da joj ćute više, već ulaze argumentovano u verbalni duel sa njom.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.