Tarot centar Švajcarska sagledava prošlos, sadašnjost i budućnost

Iako se čitanje tarot karti na prvi pogled može činiti jednostavnim, u suštini to je veoma složen proces koji pored znanja i iskustva, zahteva veliku intuiciju tumača. Kroz profesionalno tumačenje na opciji tarot centar švajcarska sagledava se prošlost – događaji i iskustva, perspektiva, sve što je realizovano i ono što je uticalo da dođe do odlaganja, sadašnjost – dublje razumevanje svih aktuelnih događaja, budućnost – alternative i perspektiva.

Jedinstven zbog aspekta “ proročanstva” u sebi, tarot ukazuje na sve ono što je povoljno i nepovoljno, pri čemu u isto vreme doprinosi da se prepoznaju prave mogućnosti za napredak. Tarot je izvrstan divinacijski alat koji vodi do samospoznaje, otkrivanja  prošlosti, sadašnjosti i budućnosti.  U tumačenju mističnih simbola i kombinacija intuitivan pristup tumača je ključan u dubljem razumevanju prikazanih poruka. Interpretacija i analiza karti nikada ne ograničava, već omogućava da spoznamo ono što će biti korisno u oslobađanju najvećih potencijala osobe. Iz tog razloga, ovo je jedan od najkorisnijih drevnih alata u savremenom dobu. Poboljšati kvalitet svog života, dobiti novu motivaciju i odgovore na pitanja su prednosti koje nudi tarot i tarot centar švajcarska.

Drevna mudrost prikazana u tarotu služi za izgradnju boljeg shvatanja prisutnih uticaja u životu i suptilnih energetskih tokova.  Svaki simbol govori o događajima koji igraju važnu ulogu u procesu pomaka i duhovnog rasta.  Sagledati taj proces kroz različite životne cikluse i periode u tarotu vodi ka većem razumevanju sudbinskih tokova, ozdravljenju i pomaku u opštem smislu. U tom jedinstvenom iskustvu, tarot centar švajcarska  pruža priliku da se uskladite sa svrhom svoje duše i proširite svoje životne horizonte.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.