Jezik tarota je univerzalan – utemeljen na mudrosti vodi ka istini, samospoznaji i duhovnom rastu.

Unutar tarota kao sveobuhvatne i specifične ezoterične metode, nalaze se arhetipovi koji govore o svim situacijama iz života čoveka, svemu onome što treba transformisati, obrascima koja ometaju napredak i uspeh u preduzetim aktivnostima. Baš kao i drugim holističkim praksama, tako i tarotu se pronalazi jedinstvenost i raznolikost (simboli, brojevi, boje, arhetipovi) koja služi za bolju integraciju i skladan život. Uz tarot centar švajcarska i najbolje praktičare tarota svaka osoba ima priliku da otkrije odgovore na mnoga pitanja, dileme ili nedoumice.

Način na koji napredujemo u životu ujedno sa sobom nosi mnoga pitanja i izazove.Postoji mnogo toga na sudbinskom putu što može onemogućiti ostvarenje ciljeva i sprečiti dalji napredak. Nekada su to obrasci nezadovoljstva, patnja, gubitak motivisanosti ili različite teskobne situacije. Tarot kao mudar vodič u svim područjima života otkriva suštinu, dajući uvid u dublju spoznaju razloga određenih događaja i boljeg razumevanja onoga što nedostaje u procesu transformacije. Shvatiti svoju autentičnu prirodu i potencijale, kroz različita iskustva i događaje vodi ka celovitosti i ispunjenijem životu. Dakle, tamo gde je potrebno više napora i transformacije, tarot i tarot centar švajcarska daje smernice, a samim tim mogućnosti da se ostvari veća ravnotežu u celovitosti. Tarot uključuje najrazličitije tehnike i metode otvaranja karti dostupne na opciji tarot centar švajcarska što omogućava pojedincu da ostvari veći progres i dođe do ispunjenijeg i kvalitetnijeg života.

Uz tarot na opciji tarot centar švajcarska možete dobiti odgovore na:

-ljubav, romantični odnosi, brak

-zdravlje, vitalnost

-posao, karijera, finansije

-karma i karmički uticaji

Tarot u sebi ima duboku transformativnu moć i smatra se neverovatnim divinacijskim alatom koji nas vodi u spoznaju prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. U svemu tome tarot je moćno sredstvo koje omogućava da bolje razvijemo svoju strategiju za uspeh i napredak. Postoji mnogo mogućnosti za istraživanje života i sudbinskog puta kroz tarot – od obnove, transformacije i preoblikovanja života, pa sve do putovanja, romantičnih veza, poslovnih prilika, vitalnosti i duhovnog područja.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.