Tarot centar Švajcarska vodi ka konkretnim odgovorima

Tarot u prevodu označava “misteriju” i “put ka znanju”. 22 karte velike Arkane označavaju najvažnija čovekova iskustva, dok 56 karti male Arkane se odnose na svakodnevni život. Objedinjeni u celinu pokazuju čovekovu potragu za ispunjenim i svrsishodnim životom. Svaki simbol u tarotu oslikava određeno područje, koje protumačeno od strane profesionalnih majstora tarota na opciji tarot centar švajcarska vodi ka konkretnim odgovorima i praktičnim smernicama.

Jezik tarota je simboličan, jer može odgonetnuti mnoge tajne uz pomoć specifičnih tehnika.  Tarot je postao poznat na tlu Evrope krajem XIV veka. U tradicionalnom špilu tarota 78 karti iznačava skup univerzalnih simbola. Velika Arkana odnosi se na čovekov sudbinski put, znanja, uspehe, slabosti i najvažnija životna iskustva. Mala Arkana odnosi se na ideje, njihovu realizaciju i događaje iz svakodnevnog života.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.