SUOČENE Mina i Pešićka! OBE sa Tomovićem u KREVETU – Mića OSUO PALJBU po zadrugarkama „OPAMETITE SE!“

Savetovao ih!

Danas je nastala prava frka zbog rasprave koje su tokom sinoćne žurke imale Mina Vrbaški i Jelena Pešić, kao i zbog njihovog današnjeg gostovanja na u današnjoj emisiji radio „Amnezija“.

Lepi Mića je večeras suočio zadrugarke i sasuo im njihove greške u lice, a onda je Jelena odlučila da zameri pevaču zbog izgovorenih reči u emisiji, pa mu je istakla da ona nikada za sebe nije pričala da je dama, već da su to drugi ljudi govorili.

– Ti si pustila da prave sliku o tebi. Imponovalo ti je – govorio joj je Mića, a onda je Jelena počela da priča o Stefanu Kariću:

– Nikakav dogovor između Stefana i mene nije postojao. Mi smo se videli noć pred ulazak. Kada smo ušli, sve devojke su se sjatile oko njega. Kada sam rekla da su mi se vratile emocije, to je bilo dan, dva, tri. Onog trenutka kada sam izgovorila da smo odlučili da ćemo ostati prijatelji, to je stvarno bilo tako – pričala je Jelena.

– Onda si ispala kontradiktorna – ubacila se Milica Kemez.

– Ja ne razmišljam da ovde svaka reč ima težinu. Ja ne razmišljam o tome, nemam taj osećaj da moram da razmišljam šta kažem, šta može da pomisli neko. Svi zadrugari mi prilaze i kažu da me ne voliš – pravdala se Pešićeva, pa rekla Mića koje priče dolaze do nje.

– Mića tebe i te kako spasava, samo ti ne kapiraš – rekao joj je Mića.

– Ti si meni stvarno na neki način drag. Ti nisi nijednom lepu reč za mene izgovorio – odgovorila mu je Jelena.

– Ja to govorim da vas opametim. Ja sam Mini svašta izgovorio danas, ali ona ćuti. Ona spava kod Vlade u krevetu, ti spavaš kod Vlade u krevetu. Da li vi shvatate šta radite? Ja ti pričam kao otac. Mi znamo da je to kisela voda, ali znaš li kako se to gleda? – nadovezao se Mića.

– Ti si na radiju pričala kako ti se dopada i najavila da biste mogli da budete u vezi – ubacila se Natalija Ibraimov.

Onda su se zadrugari ponovo osvrnuli na Jelenin odnos sa Minom i rekli joj da treba da razmisli zbog čega joj Vrbaški prilazi baš sada kada se zbližila sa Tomovićem.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.