Šta znači sanjati šišanje – sanovnik

Šišanje u snovima u većini slučajeva ima pozitivnu simboliku i ukazuje na nešto lepo što će vam se dogoditi u narednom periodu. Šišanje se uglavnom odnosi na uspeh na poslu i na novčani dobitak. Ipak, pokušajte da se prisetite što više detalja iz sna.

Šta znači sanjati šišanje?

Sanjati da se vi šišate: Ako ste sanjali da se šišate, to znači da ćete uspeti da se rešite nekih briga i problema koji su vas mučili duže vreme. Moguće je i da ćete prekinuti kontakt sa osobom koja je imala negativan uticaj na vas.

Sanjati da se neko drugi šiša: Ako ste sanjali da se neko drugi šiša, značenje sna zavisi od toga da li je u pitanju osoba koju poznajete ili koju ne poznajete. Ukoliko je u pitanju osoba koju poznajete, to znači da će se u životu te osobe dogoditi neke pozitivne promene i da će vam ta osoba uskoro saopštiti neku lepu vest. Ukoliko se šišala neka osoba koju ne poznajete, to je znak da ste trenutno pod velikim stresom i da priželjkujete da se nešto promeni na bolje.

Sanjati da vi šišate nekoga: Ako ste sanjali da vi šišate nekoga, to je dobar znak i ukazuje na uspeh koji ćete doživeti na poslovnom planu. Osim toga, verovatno ćete imati priliku nekome da pomognete, a možda je u pitanju baš osoba koju ste sanjali. Međutim, ako ste sanjali da šišate neku osobu koju ne poznajete, to je znak da ćete verovatno imati priliku da pomognete osobi sa kojom niste preterano bliski.

Sanjati da šišate svog partnera: Ako ste sanjali da šišate svog dečka, onda taj san ukazuje na nova ljubavna iskustva ili na neka zanimljiva poznanstva koja vam slede u bliskoj budućnosti. Ukoliko muškarci sanjaju da šišaju svoju devojku, to je znak da sumnjaju u nju ili da imaju strah od vezivanja.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.