Šta znači sanjati cveće – sanovnik

Cveće je oduvek bilo simbol ljubavi, lepote, radosti i sreće. U zavisnosti od načina na koji sanjate cveće, ovi snovi mogu imati pozitivnu i negativnu simboliku. U nastavku možete videti značenja nekih snova o cveću.

Šta znači sanjati cveće?

Sanjati cveće u vazi ili u saksiji: Ako ste sanjali cveće koje se nalazi u vazi ili u saksiji, to je znak da vam slede neki lepi događaji ispunjeni srećom i blagostanjem. Bićete zadovoljni sobom.

Sanjati cveće u bašti ili u prirodi: Cveće u bašti ili u prirodi ukazuje na lep period koji je pred vama. Bićete puni pozitivne energije i imaćete odličnu komunikaciju sa ljudima.

Sanjati da berete cveće: Ako ste sanjali kako berete cveće, to je znak da ćete uskoro ostvariti veliki uspeh i realizovati svoje ciljeve, tako da ćete moći da uživate i da ,,berete” plodove svog rada. Osim toga, ovaj san ukazuje na ljubav i na nov početak.

Sanjati uvelo ili počupano cveće: Ukoliko ste sanjali da je cveće uvelo ili počupano, to je znak da treba više da vodite računa o zdravlju. U narednom periodu mogući su neki zdravstveni problemi, ali i kraj ljubavne veze.

Sanjati da ste dobili cveće: Ako ste sanjali da ste dobili cveće od nekoga, to ukazuje na neko lepo iznenađenje koje ćete uskoro doživeti. Ovaj san znači da vam se neko divi i da vas poštuje, a možda je to upravo osoba koja vam je poklonila cveće.

Sanjati da ste nekome poklonili cveće: Ako ste sanjali kako ste nekome poklonili cveće, to je znak da ćete doživeti lepe trenutke u svom emotivnom životu i da ćete imati sreće u ljubavi u narednom periodu.

Sanjati cveće na neplodnoj zemlji: Ukoliko ste sanjali cveće koje cveta na neplodnoj zemlji, to je znak da ćete uspeti da prevaziđete sve tužne trenutke zahvaljujući svojoj veseloj prirodi i energiji.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.