Sanovnik otac – šta znači sanjati oca

Snovi o ocu su dosta česti, a mogu imati kako pozitivnu tako i negativnu simboliku. Pre svega, otac je simbol moći, discipline, zaštite i autoriteta.

Šta znači sanjati oca?

Sanjati da je otac nasmejan: Ako ste sanjali da je vaš otac dobro raspoložen i da se smeje, to je znak da se vi ponašate onako kako ste vaspitani u detinjstvu i da radite ono što je po volji vaših roditelja.

Sanjati da je otac ljut ili zabrinut: Ako ste sanjali da je vaš otac ljut ili zabrinut, to je znak da ste svesni da radite nešto sa čim se vaš otac ne slaže. Zbog toga osećate krivicu.

Sanjati da se tučete sa ocem: Ako ste sanjali da se tučete sa ocem, to znači da niste zadovoljni odnosom koji imate sa ocem u stvarnom životu. Vi smatrate da ne dobijate dovoljno ljubavi i pažnje od svog oca, ali ne znate kako to da promenite.

Sanjati da tražite savet od oca: Ako ste sanjali kako tražite savet od oca, to je znak da vam je njegovo mišljenje veoma važno i da vam je potreban njegov savet. Moguće je da nemate hrabrosti da zatražite savet od oca, pa se vaša podsvesna želja da to učinite reflektuje u snu.

Sanjati flert sa svojim ocem: Ukoliko devojka sanja da flertuje sa svojim ocem, to je samo znak da vam nedostaje očeva ljubav i toplina i da osećate da vas na neki način otac zapostavlja.

Sanjati da vam je otac mrtav: Ukoliko ste sanjali da vam je otac mrtav, a zapravo je živ, to je znak da ste jako zabrinuti za svoje roditelje i da se bojite za njih.

Sanjati pokojnog oca: Ako ste u snu videli svog pokojnog oca, to znači da ćete u narednom periodu doživeti napredak i da vas očekuje dug i lep život.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.