Šta znači sanjati pištolj – sanovnik

Ukoliko ste sanjali pištolj, to najverovatnije znači da želite da se oslobodite stega i pritiska od strane drugih ljudi ili da pokušavate da dostignete određeni cilj. Pištolj u snu takođe simboliše opasnost, strah i agresiju, ali može biti i simbol ponosa i moći. Značenje sna o pištolju zavisi od načina na koji sanjate pištolj, ali i od još nekih detalja u snu. Pokušajte da se prisetite što više stvari koje ste videli u snu, kako biste ga protumačili na pravi način. Nešto više o simbolici ovakvih snova možete pročitati u nastavku.

Šta znači sanjati pištolj?

Sanjati da pucate iz pištolja: Ako ste sanjali kako pucate iz pištolja, značenje sna zavisi od toga da li pucate u prazan prostor, u neki predmet, u životinju ili u čoveka. Ukoliko ste sanjali da pucate u prazan prostor ili u predmet, to znači da imate određeni cilj i da se trudite da ga ostvarite. Vi smatrate da možete mnogo više od onoga što ste do sada postigli. Osim toga, ovaj san može značiti da želite da se oslobodite stega koje su vam nametnute. Međutim, ako ste sanjali da pucate u životinju ili u čoveka, to je znak da u sebi krijete priličnu dozu agresivnosti. Trebalo bi da se preispitate šta je to što uzrokuje vašu agresivnost i nezadovoljstvo i da se suočite sa problemima koji vas muče. Ako na vreme ne rešite te probleme i nemire, može se desiti da i u stvarnom životu postanete agresivni i da odbijate ljude od sebe.

Sanjati da više puta pucate iz pištolja: Ako ste sanjali kako više puta pucate iz pištolja, to je znak da treba da kontrolišete svoje emocije i svoju besnu narav.

Sanjati da pištolj ne može da puca: Ukoliko u vašem snu pištolj ne može da puca, to je znak da se na javi osećate prilično nemoćno. Pošto, gledano iz frojdovske perspektive, pištolj predstavlja muški seksualni nagon, ovaj san simboliše strah od impotencije ili seksualnu nesposobnost.

Sanjati da neko puca u vas iz pištolja: Ukoliko ste sanjali da neka osoba puca na vas, to je znak da se u nečijem prisustvu osećate jako ugroženo i nesigurno. Moguće je da je u pitanju čak i osoba koju ste sanjali. Pokušajte što više vremena da provodite sa ljudima koji na vas deluju pozitivno i sa kojima ste sigurni.

Sanjati da krijete pištolj: Ukoliko ste sanjali kako krijete pištolj, to je znak da potiskujete svoju ljutnju i bes.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.