Šta znači sanjati meso – sanovnik

Snovi o hrani uglavnom simbolišu energiju i snagu, kako fizičku tako i psihičku, koju imate ili nemate. Na taj način, i snovi o mesu mogu da vas upozoravaju na to da je potrebno da skupite snagu i da donesete važne životne odluke.

Međutim, ukoliko se desi da sportisti sanjaju ovakav san, to je samo znak da žele da budu još jači i mišićaviji i da su čak preopterećeni proteinima koje unose u svoje telo. Da biste na pravilan način tumačili san o mesu, pokušajte da se prisetite što više detalja koje ste videli u snu. U nastavku možete pročitati nešto više o simbolici ovakvih snova.

Šta znači sanjati meso?

Sanjati sirovo meso: Ukoliko ste sanjali sirovo meso, to je znak da ćete naići na brojne prepreke na putu do svojih ciljeva. Takođe, ovaj san može da označava i vaše nekontrolisane emocije. Ako ste u snu držali u rukama sveže meso, to znači da ćete uskoro imati materijalni dobitak. Ako ste sanjali da jedete sirovo meso, to je loš znak i ukazuje na bolesti ili na smrt neke vama bliske osobe.

Sanjati pripremljeno meso: Ako ste sanjali da je meso pripremljeno, taj san znači da ćete doživeti lepe trenutke u narednom periodu. Puni ste energije i imate volje za sve. Ukoliko ste sanjali da neka poznata osoba jede pripremljeno meso, to je znak da će ta osoba doživeti mnogo lepih i radosnih trenutaka u bliskoj budućnosti.

Sanjati pokvareno meso: Ako ste sanjali pokvareno meso, to je znak da se osećate loše kako u fizičkom, tako i u psihičkom smislu. Takođe, ovaj san može da ukazuje i na zdravstvene probleme do koji bi moglo doći u narednom periodu, ali i na novčani gubitak.

Sanjati krvavo meso: Ako ste sanjali da je meso krvavo, to je znak da ćete uspeti da ostvarite neki važan cilj ili da ćete imati novčani dobitak.

Sanjati da kupujete meso: Ako ste sanjali da kupujete meso to je znak da ste zadovoljni svojim finansijskim stanjem i statusom u društvu.

Sanjati da pečete meso: Ukoliko ste sanjali kako pečete meso, to znači da niste zadovoljni svojim materijalnim stanjem. Vi osećate da dolazi kriza, ali ipak želite još malo da uživate u nekim skupim stvarima i luksuzu.

Sanjati da jedete ljudsko meso: Ukoliko ste sanjali kako jedete ljudsko meso, ovaj san ne treba da vas plaši. On verovatno ukazuje na to da ćete na neki nepošten način doći do uspeha.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.