Sanovnik pacov – šta znači sanjati pacova

Prema narodnom verovanju, snovi o pacovima predstavljaju jedan od najlošijih predznaka. Kako na javi tako i snu, pacov simboliše neke neprijatne situacije kojima ćete biti izloženi u narednom periodu. Osim negativnih emocija, pacov veoma često kod ljudi izaziva i strah. Vrlo je moguće da sanjate pacova ukoliko trenutno prolazite kroz težak životni period. San o pacovima ne treba da vas uplaši niti obeshrabri, već da vas podstakne da na vreme rešite sve probleme.

Šta znači sanjati pacova?

Sanjati da vas je ujeo pacov: Ukoliko ste sanjali da vas je ujeo pacov, to znači da vas i vašu porodicu očekuje velika šteta. Takođe, ovaj san ukazuje na to da treba da se čuvate nekih osoba koje se nalaze u vašoj okolini. Moguće je da će neko otkriti neku vašu tajnu i da će vas kompromitovati u javnosti.

Sanjati uginulog pacova: Ako ste sanjali uginulog pacova, to je znak da ćete uspeti da otkrijete nečije skrivene motive i namere. Moguće je da je osoba koja je previše slatkorečiva prema vama zapravo neiskrena i da želi da vam nanese zlo. Ipak, uspećete na vreme da otkrijete i da sprečite loše namere te osobe.

Sanjati pacove u kući: Ukoliko ste sanjali da imate pacove u kući, to bi moglo da znači da treba da budete oprezni koga puštate u kući. Moguće je da neko ko vam se predstavlja kao prijatelj zapravo to nije.

Sanjati mnogo pacova u kući: Ukoliko ste sanjali da se u kući nalazi mnogo pacova i da ne možete nikako da se izborite sa njima, to ukazuje na vašu nemoć u nekoj situaciji. Moguće je da dolazi vreme nemaštine i da ćete imati dosta finansijskih problema u narednom periodu.

Sanjati da lovite pacove: Ako sanjate kako lovite pacova to je znak da će vas neko pokrasti.

Sanjati pacova kako trči: Ukoliko ste sanjali kako pacov trči, to može biti upozorenje da budete pažljivi i oprezni i da ne verujete previše ljudima. Takođe, ovaj san znači da treba više računa da vodite o svom zdravlju.

Sanjati da ubijate pacova: Ukoliko ste sanjali da ubijate pacova, to je znak da vas u bliskoj budućnosti očekuju sreća i blagostanje.

Sanjati crnog ili smeđeg pacova: Ukoliko ste sanjali crnog ili smeđeg pacova, to je znak da ćete uskoro doživeti neku bolest ili izdaju.

Sanjati belog pacova: Ako ste u snu videli belog pacova, to je dobar znak i ukazuje na povoljan period koji je pred vama.

Preuzeto sa sanovnik.org

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.