SMRT DETETA, KLETVA! Miloš Bojanić NAPRAVIO SKANDAL izjavom, ovoj ZADRUGARKI nije bilo dobro!

Haos u najavi!

Kako rijaliti Zadruga odmiče, mnogim zadrugarima teško polazi za rukom da sakriju svoje skrivene planove koje koriste kako bi došli do što boljeg plasmana u rijalitiju.

Miloš Bonajić je jedan od njih i on je bez sumnje ušao sa već pripremljenim planom kako da nastupi u rijalitiju i kakav odnos želi da ima sa zadrugarima.

To su mu već mnogi zamerili, ali on se tu nije zaustavio. Naime on je pojedine takmičare savetovao, kako da oni nastupe kako bi dobili što bolji plasman.

Tako je Dalili rekao da bi trebala da oživi staru priču iz rijalitija, kada ju je Subotićka optužila u Parovima. Ona je zbog ovog slučaja prošla kroz pakao, a ponovno oživljavanje ove teme bi je dotuklo, sudeći po komentarima fanova na društvenim mrežama.

– Ko je pratio Parove zna da je Suboticka optuzila Dalilu za smrt djeteta koje nije postojalo. Dalila je zbog te lazne optuzbe prosla pakao. Subotickine babe su se javljale u program i klele Dalilu. Uzasni komentari, psovke i uvrede na portalima i grupama….Je li moguce da je Milos Bojanic kad je „prijateljski savjetovao“ Dalilu predlozio da ponovi tu pricu u Zadrugi.Svasta – pisalo je u komentaru.

Dalila je danas već rekla Milošu da joj se ne sviđaju njegove namere, kao i da on nije spreman za ovaj rijaliti koji je mnogo drugačiji od onog u kojem je učestvovao.

– Ćeraćemo se – rekao je on, kao izvestan vid pretnje.

 

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.