OD OVOGA MOŽETE DA UMRETE! IZBEGAVAJTE GA PO SVAKU CENU! Dokazano najopasniji kozmetički proizvod koji izaziva rak, uništava bubrege i jetru!

Kreme za izbeljivanje kože mogu biti otrovne baš kao sredstva za skidanje farbe za zidove i trebalbi ih „izbegavati po svaku cenu“, upozorilo je britansko Udruženje lokalnih vlada (LGA), prenosi BBC.

Kreme „deluju poput sredstva za skidanje farbe i povećavaju rizik od raka“, rekli su iz LGA.

Mnogi proizvodi za izbeljivanje kože su zabranjeni u Velikoj Britaniji zbog štetnih sastojaka – ali nedavne zaplene zabranjenih proizvoda ukazuju na to da se i dalje prodaju, navodi LGA u svom saopćenju za javnost.

Većina tih proizvoda uključuje zabranjeni sastojak hidrokinon – sredstvo za izbeljivanje koje je „biološki ekvivalent za uklanjanje farbe“, navodi se u izjavi LGA. To u osnovi uklanja gornji deo kože, povećavajući rizik od raka i potencijalno uzrokujući oštećenje jetre i bubrega.

Živa, još jedan uobičajeni zabranjeni sastojak, može izazvati smanjenu otpornost na bakterijske i gljivične infekcije, oštećenje jetre, anksioznost, depresiju ili psihozu, prema Svetskoj zdravstvenoj organizaciji.

Kreme za kožu koje sadrže zabranjene sastojke su vrlo opasne i mogu ozbiljno da oštete vaše zdravlje, pa vas čak i ubiti, tako da ih treba izbegavati po svaku cenu“, rekao je savetnik Simon Blakburn u saopštenju za medije.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.