ORAL KOJI SE PAMTI! Tehnike koje će vam pomoći da svom muškarcu pružite vrhunsko zadovoljstvo!

Oralni seks je aktivnost u kojoj podjednako uživaju i muškarci i žene.

Međutim, žene su često u nedoumici šta to treba da rade kako bi muškarcima pružile maksimalno uživanje za vreme oralnog seksa. Za sve one koje su i dalje u nedoumici otkrićemo vam šta to treba da radite i na koji način.

Nežno s jezikom

Muški polni organ je potpuno drugačiji od ženskog, ali, verovale ili ne, prijaju im slične stvari. Otvor na vrhu veoma je osetljiv i iz tog razloga pokreti koje načinite jezikom treba da budu nežni. Sočni i nežni poljupci su uvek poželjni. Uz to, ne morate izvoditi vratolomije, kako bi vašem partneru bilo uzbudljivije, samo budite maksimalno opuštene i uživajte. Najvažnije je da partner oseti da radite s ljubavlju, a ne pod pritiskom.

Posvetite se F tački

Njegov frenulum (kožica sa donje strane njegovog penisa) zalužuje poseban tretman. Stavite vrh prsta na ovo mesto, kako biste stimulisali njegovu F tačku, a zatim obuhvatite čitav penis ustima (uključujući i svoj prst).

Duboko

Evo trika koji će ga navesti da misli da ste celi penis uzeli duboko u usta: stavite vrh jezika na gornje zube i pustite da njegov penis udara donji deo vašeg jezika.

Buđenje čula

Kožica koja se nalazi tik ispod glavića veoma je osetljiva na dodir. Prekrijte zube usnama, a zatim obuhvatite glavić usnama. Čvrsto pritisnite, a zatim opustite pritisak. Ovaj potez će razbuditi nervne završetke, a zatim ih opustiti, što može mnogo da mu prija.

Kako koristiti šake?

Obmotajte jednu šaku oko korena penisa, nežno, ali uz mali pritisak. Dobro ovlažite penis pljuvačkom, a usne postavite na glavić. Zatim polako rastavite usne i unosite celi penis u usta, ali pritom ne zaboravite da koristite jezik. Jezik opet treba da bude opušten i širok i da mazi donju stranu penisa u toku cele radnje. Glava treba da bude opuštena, a posebno povedite računa da zubima ne dodirujete penis suviše grubo jer ga možete povrediti. Kada šakom prelazite po celom udu, ritmičkim i krupnim potezima, primenite veći pritisak kada izvlačite pokret od korena nagore, da biste potom malo opustile šaku kada je vraćate nadole. I uvek primenite malo više pritiska nešto pre

glavića.

Podignite pogled

Samo zato što ste se spustili dole, ne znači da treba da nestanete. Povežite se s njim tako što ćete ga s vremena na vreme gledati direktno u oči.

Opušteno telo

Momenat kada osetite da je vaš muškarac blizu orgazma, kada penis nabubri, ubrzajte rad i malo pojačajte stisak u predelu korena testisa. Ako ste u mogućnosti da to uradite ustima, primajte ga plitko i brzo, s blago stegnutim usnama i nastavite da vlažite penis, kao i da ga nežno mazite jezikom. Ovde se sve dešava u korenu penisa i oko glavića. I ne zaboravite da dišete duboko i na nos. Veoma je bitno i da nađete udoban položaj.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.