SIGURAN U SEBE: Gospodin Torta puca od SAMOPOUZDANJA: „Nije mi KONKURENCIJA, ne osećam LJUBOMORU

Priznao zadrugarima.

Tokom današnje emisije „Pretres nedelje“ došlo je do žestokog okršaja između Vladimira Tomovića i Edisa Fetića Eda i to zbog Dragane Mitar. Njih dvojica su izgladili svoj odnos razgovorom, a gospodin Torta je priznao zadrugarima da ne smatra da mu je Crnogorac konkurencija.

– Ja ne ne osećam ljubomoru prema njemu. Ne osećam da mi je bilo kakva konkurencija. On je momak zlatan, mislim da ju je sada ispustio. Ona ništa nije slagala, sa njene tačke gledišta – rekao je Edo.

Podsetimo, Dragana je priznala da je zaljubljena u Tomovića, ali isto tako istakla da ne želi da izgubi ljubav koju je izgradila sa Edom.

– Ona je meni pre dva dana plakala u garderoberu i pričala mi da oseća nešto prema Vladimiru. Ja njoj kažem da to prizna, ona meni govori: „Nemoj molim te to da pričaš, neću da pokvarim ovo što imam sa Edom, on je meni sve u životu“ – prepričavao je Mića Edu.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.