Sezona je Škorpiona: Ova tri horoskopska znaka neka budu na oprezu!

U ovom periodu otkriva se tamna strana i razgovara se o tabu temama. Ipak, koliko god nevolja donese, vladavina Škorpiona za neke znakove bit će nevjerojatno iskustvo koje će im značiti na putu transformacije i u budućim rizičnim situacijama. 

Vladavina Škorpiona počela je 23.  oktobra i traje sve do 23. novembra, a evo koje znakove Zodijaka očekuje rizičan period.

Škorpion voli tajne i uvijek ostaje dosljedan sebi. Mnogi ga smatraju hladnim i rezerviranim, a baš zato će neki znakovi Zodijaka imati probleme u odnosima tokom njegove vladavine.

U ovom periodu otkriva se tamna strana i razgovara se o tabu temama. Ipak, koliko god nevolja donese, vladavina Škorpiona za neke znakove bit će nevjerojatno iskustvo koje će im značiti na putu transformacije i u budućim rizičnim situacijama.

Evo koji znakovi će imati najviše nevolja tokom sezone Škorpiona:

Ovan – pojačane strasti
Tamne sjene dolaze u vaš život kroz vatreni temperament i pojačanu strast. Snažne emocije dovodit će vas često u neugodne situacije. Sunce je u vašoj osmoj kući, odnosno kući transformacije i intimnosti pa vas očekuju nagle životne promjene koje ćete morati prihvatiti.

Ipak, u svakoj tami nazire se svjetlo pa će vam ovaj period donijeti divne stvari na putu samoostvarenja. Preispitajte svoje osjećaje, bolje upoznajte sebe i lakše ćete se prepustiti vrtoglavoj lavini promjena.

Strijelac – negativna karma
Strijelci su djeca Jupitera i za njih nije tipično da budu tajanstveni. Ipak, vladavina Škorpiona upliće ih u mrežu tajni i skrivanja. Sunce se nalazi u vašoj 12. kući koja se odnosi na kraj, početak, spiritualnost i karmu.

 

Nešto što ste sakrili u prošlosti, sada dolazi na naplatu. Očekuje vas mističan niz događaja koje možete povezati s karmičkim dugovima. Meditirajte, boravite u prirodi i lijepo spavajte kako bi se ovaj period što “bezbolnije” završio.

Lav – pomiješani osjećaji
Očekuju vas neugodni osjećaji, melankolija i preispitivanje osobnosti. Sunce se nalazi u vašoj 4. kući koja se odnosi na dom, obitelj i emotivne rane. Neke sjene upliću se u vaše odnose, osjećaji vas zbunjuju, a vi samo želite utočište i sigurnost.

Nemojte previše analizirati buduće događaje i pustite da vas život vodi u pravom smjeru.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.