RAT U ZADRUZI? Janjuš OPLEO po Miljani! Teške reči? Ona ZAVAPILA „Kume..?“

Auu!

Zadrugari su se okupili za crnim stolom i u lice svojim cimerima rekli sve što misle o nastupima svakog od njih. Stanari Bele kuće su birali među sobom najbolji i najgori nastup sa sinoćne „Zadrugovizije“

Marko Janjušević Janjuš je do sitnih detalja komentarisao nastupe svojih cimera, a ovu priliku je iskoristio i obratio se Miljani Kulić za koju smatra da je ljubomorna zbog njegove pobede.

– Da ljudi ne pomisle da se ja nešto svađam sa Miljanom. Ja neću nju da vređam. Ona je malo ljubomrna i sujetna, to svi znamo. Što se tiče glasovnih sposobnosti, ja mislim da smo Miljana, Maja i ja najbolji vokali – započeo je svoje izlaganje Janjuš, a potom se osvrnuo na nastupe zadrugara.

– Što se tiče pesme koju su otpevali Bora, Bane i Milan, ta je pesma za mene postala hit za sva vremena. Ja sam rekao Milanu da ima odličan glas. Natalija odlična, Matora kao i uvek odlična. Saška Karan, klasika njeno, nijedan negativan komentar nije dobila od žirija. Miona i Filip nisu bili toliko loši. Po mom mišljenju, najbolji su bili Milan, Bora i Bane – istakao je Janjuš.

– A gde su moji obožavaoci, kume, gde su? – zavapila je Miljana, a Janjuš joj je obećao da će na sledećem takmičenju nastupati zajedno.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.