NAKON VRELE AKCIJE U KUPATILU, hladan tuš za Taru! Mateja je ODUVAO nakon S*KSA?!

Iskreno.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi kako njih dvoje zajedno ulaze u tuš kabinu koju su prekrili jorganom, a uzdasi su odzvanjali u kupatilu. Društvene mreže su se usijale i mnogi su došli do zaključka da je došlo do s*ksa.

Tokom prethodne noći Mateja i Tara su ušli u žestok okršaj jer je Mateja rekao da ne vidi sebe u vezi sa njom, zbog čega se ona rastužila. Mateja je iskreno porazgovarao sa Minom Vrbaški i otkrio joj je koliko mu teško pada što Tara pati zbog njega.

– Mina, mi imamo ogromnu strast, ali to nije dovoljno za vezu. Ja ne mogu da je guram od sebe, ali ja ne mogu da budem u vezi – pričao je Mateja.

 

Tara Simov je ovonedeljni vođa i za omiljenu osobu izabrala je Mateju Matijevića. Mnogi ukućani su komentarisali da su njih dvoje nikad bliži.

 

– Znam, sve razumem, sve mi je poznato – rekla je Mina

– Lepo mi je, sve je super. I kažem joj da ne priča i da idemo polako. Ja ustajem, ona svima razglasila da smo u vezi. Nije mi to to. Super je ona za druženje. Gotivim je – nastavljao je Matijević.

Potom su ga Iva Grgurić i Mina savetovale da otvoreno popriča sa Tarom o svojim osećanjima.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.