SAVRŠENA ŠMINKA ZA OVU JESENJU SEZONU Dame, ovo su preparati koje morate imati ukoliko želite da izgledate super sveže i seksi!

Ako nemate ova četiri preparata, ne bi bilo loše da razmislite o investiranju u barem neki od njih.

Iako nas svake godine ćim zahladni šminkeri podsećaju na šminku u boji vina, ove godine slavi se prirodna lepota. Ovi proizvodi su zapravo sve što vam je potrebno za svež i besprekoran jesenji izgled.

1. Nežno rumenilo sa odsjajem

Spremite intenzivne bronzere do sledećeg leta i zamenite ih suptilnim rumenilima u nežnim nijansama. Odlučite se za one sa laganim odsjajem kako bi vam koža izgledala što svežije i zdravije.

2. Paleta senki za oči u neutralnim bojama

Ove jeseni se umesto boja vina nose neutralni zemljani tonovi sa primesama roze i zlatne boje. Uz ove boje dobićete najprirodniji dnevni izgled, ali ako malo pojačate roze i zlatnu, dobićete sjajan večernji izgled.

3. Korektor sa laganim prekrivanjem

Kako biste izbegle uvlačenje proizvoda u borice i pore, odaberite lagani korektor koji nema snažnu prekrivajuću moć i nadogradite ga po potrebi. On će se bolje stopiti sa vašom kožom i sakriti nepravilnosti na najsuptilniji način.

4. Negujući karmin za usne

Intenzivne sjajeve i matirane karmine ostavite sa strane i pružite svojim usnama odgovarajuću negu, koja im je potrebna u predstojećim hladnim i vetrovitim mesecima, kremastim karminima u hladnim nijansama.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.