DRAMA Ivana prvo UHVATILO obezbeđenje, onda PREKO NJIVA… „Šumadinca NIJE uhvatila panika, već SRCE!“

Otvorio dušu…

Ivan Gavrilović nije mogao da podnese rijaliti atmosferu i danas je pobegao iz „Zadruge 3“. Produkcija je potom objavila da je pevač diskvalifikovan i da će morati da plati kaznu od 50.00 evra,

Gavrilović je za portal „SrbijaDanas.com“ opisao detalje bega sa imanja u Šimanovcima, a čitavu situaciju je uporedio sa holivudskim filmom „Iza brave“.

– Uspeo sam da pobegnem iz drugog puta. Prvi put me je stiglo obezbeđenje. Jedva su me uhvatili, a ja sam tada u međuprostoru, gde se ne snima, skenirao gde se šta nalazi. Shvatio sam da moram da se dobro primirim, kao u filmu „Iza brave“ Silvestera Stalonea kad beži iz zatvora. Sve sam dobro snimio i tačno sam znao da neće niko da me vidi. Popeo sam se, preskočio i spustio da se preko njiva domognem auto-puta. Nikoga potom iz produkcije nisam video, a sad ćemo da se čujemo i da vidimo šta ćemo i kako ćemo. Kod njih je uostalom ostao i moj ugovor, oba primerka, ostali su da ih potpiše Veliki šef. Jedva čekam da se sve to završi – kaže pevač za „SrbijaDanas.com“ i dodaje da nije besan ni na koga posebno, niti na produkciju, niti na učesnike, nego da mu je zasmetao rijaliti kao takav:

– Postoje neke igrice koje se ne vide na televiziji i koje su potpuno nehumane i nisam ni znao da je sve tako brutalno. Nije tu reč konkretno o produkciji, niti sam ja ljut ni na koga, nego o rijalitiju uopšte. Generalno, kao projekat. Ne vidi se na TV-u sve – da bi vam „drilovali“ mozak oni vas izgladnjuju, ne daju vam na vreme neku tabletu, neki lek i slično… Ne samo meni… Pa isto se desilo sa onim autotjunašem, Zokijem Šumadincem, umalo nije čovek umro tamo – kaže u dahu Gavrilović, a na našu opasku da je objavljeno kako je Zoran imao napad panike, a ne problema sa srcem, on dodaje:

– Ma kakav napad panike! To je bio problem sa srcem! On čovek ima neku srčanu manu… U svakom slučaju, nije to ni bitno, ne interesuju me drugi, želim samo da sačuvam moje zdravlje. Ne postoji cena zbog koje neko može da rukovodi i manipuliše tobom. A s druge strane, nije samo ni to razlog mog izlaska. Jer napravljen je rijaliti da se promovišu samo k**ve, neki anonimusi… Ne znam da li to neko onaniše na sve to… Ti programi su pogubni po naše društvo. Od zabavno-humorističkog programa tamo nema ni „z“. Sve to ne bi trebalo da se prikazuje na televizijama sa nacionalnim frekvencijama, može kod drugih operatera i kanala. U mom prevodu, to tamo je „logorovanje“, „j**anje majke jedno drugom, četiri sata, svake noći“, drilovanje mozga u svakom smislu do krajnjih granica. Ko god da je malo kreativniji, ko želi nešto da pokaže, nema šansu i ja sebe tamo jednostavno nisam našao. Tamo gde je jedna Miljana merilo, jedan d**enerik, sigurno sa šifrom… Zar ona treba da vodi igru? Pa kud plovi ovaj brod? Zar da jedna Srbija to podržava?

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.