PRLJAVE TAJNE PORODICE MIJATOV – držali su JAVNU kuću, radili PROTIV zakona! Krio je svoju PRAVU profesiju

Šok!

Brat Filipa Mijatova, Dimitrije Mijatov, digao je veliku prašinu kada je ušao u rijaliti „Parovi“.

O njegovom privatnom životu se malo zna, a u toku svađe sa Đorđem Tomićem iznešeni su razni detalji njegove burne prošlosti.

 

– Predstavlja se lažno – avioni i kamioni. Neka kaže da je čistačica i ništa više. On je ležao 2 i po godine jer je nekoj babi ukrao prsten, zato što je strani državljanin. Uvek ima posla za k*rve i čistačice. Dužni ste i dalje za auto koji vam je izgoreo – rekao je Đorđe, a onda mu je Mijatov uzvratio.

– Ljubomoran si na mog brata jer ti je skinuo devojku ili dečka, iznesi sve u javnost – provocirao ga je on.

– Njegov brat mi je tražio da mu nameštam devojke, na kraju sam mu namestio transvestita. Ja sam na kraju bio sa devojkom njegovog brata i tako je sve nastalo. Ovaj dečko ovde je vazduh za mene – ispričao je Tomić, a onda je Filipov brat izneo nešto što je šokiralo sve.

– Moja baka je osamdesetih godina držala javnu kuću, pa je ispao problem kada je prostitutka pokrala nekoga. Tada je bilo zabranjeno, pa je moj ujak oženio prostitutku iz babine kuće, pa se umešao nekadašnji, pokojni ministar, koji je bio ujnin „švaler“ i napravio je da ujak prepusti stan ujni. Dolazili su piloti, doktori… – izneo je Mijatov.

Facebook
Twitter
Pinterest

ASTROLOGIJA TAROT NUMEROLOGIJA TELEFONOM

(POZIV DODIROM NA BROJ TELEFONA)

SRBIJA

120 RSD

ŠVAJCARSKA

2 CHF

HRVATSKA

3,49 KN

4,78 KN

AUSTRIJA

1,55 EUR

NEMAČKA

0,79 EUR* Cena mobilnog zavisi od operatera

BiH BH Telecom

1,4 KM

BiH m:tel

1,4 KM

ŠVEDSKA

7 SEK

ASTROLOZI AKTIVNI NA MREŽI

Astro SMS

Nikada nije kasno da preuzmete stvar u svoje ruke i obratite se našem stručnom i profesionalnom astro timu za svoju ličnu astro prognozu!

Saznaj šta te očekuje u budućnosti.